• Top Stories

    Κωνσταντινούπολη (Reina): Σοκαριστική ανάρτηση καλλονής που «προέβλεψε» το θάνατό της

    Κωνσταντινούπολη


    Συγκλονίζει η ανατριχιαστική ανάρτηση στο Facebook πανέμορφης νεαρής που ήταν ανάμεσα στα θύματα της τρομοκρατικής επίθεσης στο club Reina στην Κωνσταντινούπολη την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, η οποία κατά τραγική ειρωνεία «προέβλεψε» το θάνατό της, προτού καν μάλιστα φτάσει στην Τουρκία.

    Κωνσταντινούπολη
    Η πανέμορφη Λιβανέζα Rita Chami, θύμα της τρομοκρατικής επίθεσης στο club Reina

    Ειδικότερα, η Λιβανέζα Rita Chami, φαίνεται πως ένιωσε ένα προειδοποιητικό «καμπανάκι» να «χτυπάει» στο μυαλό της πριν από την επίσκεψη στη γειτονική χώρα και ανέβασε στο προφίλ της το εξής: «Ελπίζω να περάσουμε ωραία [στην Τουρκία]. Στην χειρότερη περίπτωση θα πεθάνω σε μια έκρηξη και θα πάω να βρω τη μαμά μου», θορυβημένη από τα αλλεπάλληλα τρομοκρατικά χτυπήματα που σημειώθηκαν την περσινή χρονιά εκεί.

    Η πανέμορφη κοπέλα, σύμφωνα με την εφημερίδα Sun, «έφυγε» στην αγκαλιά του αρραβωνιαστικού της Elias Wardini, έχοντας προηγουμένως δεχτεί τις σφαίρες του τζιχαντιστή που σκόρπισε τον θάνατο στο Reina, την στιγμή που στο εσωτερικό του διασκέδαζαν πάνω από 700 άτομα.

    Η Chami με τον σύντροφό της βρέθηκαν στην Κωνσταντινούπολη σε ένα διάλειμμα των σπουδών τους στο Αμερικάνικο Πανεπιστήμιο Επιστήμης και Τεχνολογίας, για την Πρωτοχρονιά έχοντας προηγουμένως επισκεφθεί την Βαρκελώνη και την χώρα μας.

    Κωνσταντινούπολη
    Η ανάρτηση του Elias Wardini στο Instagram του με την αγαπημένη του σε μια χιονισμένη πλατεία της Πόλης

    Η 26χρονη είχε χάσει πρόσφατα τη μητέρα της από τον καρκίνο και ταξίδευε με τον φίλο της – ο οποίος χάθηκε επίσης στην επίθεση – σε μια προσπάθεια να νιώσει καλύτερα.

    Κωνσταντινούπολη
    Elias Wardini
    Κωνσταντινούπολη
    Το αδικοχαμένο ζευγάρι σε ευτυχισμένες στιγμές
    Κωνσταντινούπολη
    Η Rita Chami με τον αρραβωνιαστικό της, Elias Wardini, που έχασε και αυτός τη ζωή του στην αιματηρή επίθεση στο club Reina

    Λίγες ώρες προτού οι δύο νέοι βρουν τραγικό θάνατο, ο Elias Wardini είχε δημοσιεύσει στο Instagram του μια φωτογραφία με την αγαπημένη του από μια χιονισμένη πλατεία της Πόλης που έμελλε να γίνει ο τελευταίος σταθμός, όχι μόνο του ταξιδιού τους αλλά και της τραγικά σύντομης ζωής τους.

    Υπενθυμίζεται ότι 39 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και ακόμη 70 τουλάχιστον τραυματίστηκαν από τη σοκαριστική επίθεση του ISIS στην Κωνσταντινούπολη.

    Από κάθε γωνιά της Γης τα θύματα της τραγωδίας

    Βαθιά θλίψη προκαλούν οι φωτογραφίες των θυμάτων που βλέπουν το φως της δημοσιότητας στον απόηχο της τραγωδίας, αφού απεικονίζουν στην συντριπτική τους πλειοψηφία νεαρά άτομα στο ξεκίνημα της ζωής τους ή οικογενειάρχες που άφησαν πίσω τους ορφανά παιδιά.

    Σύμφωνα με τις επίσημες ανακοινώσεις των τουρκικών αρχών, η τρομοκρατική επίθεση στο Reina που σκόρπισε τον τρόμο στην Τουρκία είχε θύματα από τη Σαουδική Αραβία, τον Λίβανο, το Ιράκ, την Τυνησία, τη Γαλλία, το Μαρόκο, την Ιορδανία, τον Καναδά, την Ινδία, το Κουβέιτ, το Ισραήλ, το Βέλγιο, τη Γερμανία και τη Ρωσία.

    Δείτε παρακάτω μερικές από τις φωτογραφίες των θυμάτων που έχουν δοθεί στη δημοσιότητα.

    H Alaa Al-Muhandis ήταν μια νεαρή μητέρα δύο παιδιών από το Οντάριο του Καναδά:

    Κωνσταντινούπολη

    Μεταξύ των θυμάτων και η Ινδή σχεδιάστρια μόδας Khushi Shah. Η Ινδή καλλονή βρισκόταν στην Κωνσταντινούπολη για επαγγελματικό ταξίδι:

    Κωνσταντινούπολη

    Κωνσταντινούπολη

    Ο διευθυντής του Bollywood Abis Rizvi ήταν ένα ακόμη από τα θύματα:

    Κωνστναντινούπολη

    Ο φρουρός ασφαλείας Fatih Cakmak είχε επιβιώσει από την επίθεση στο γήπεδο της Μπεσικτάς αλλά τελικά σκοτώθηκε στο Reina:

    Κωνσταντινούπολη

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Κωνσταντινούπολη: Ειδικά επιλεγμένος από το ISIS o μακελάρης του Reina – Τι λέει η οικογένειά του

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στην κατάψυξη ολόκληρη η χώρα με πολικές θερμοκρασίες -22℃!

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Novartis: Κανένα στοιχείο από ΗΠΑ στους Έλληνες εισαγγελείς. Τι λέει η εταιρία για το περιστατικό στο Hilton



    ΣΧΟΛΙΑ