• Πολιτική

    Οικονομολόγος του ΣΥΡΙΖΑ: “Οι πολίτες, να κάνουν αρνήσεις πληρωμών! Δεν τους επικρίνω!”

    • NewsRoom


    Ο οικονομολόγος και στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, Θοδωρής Παρασκευόπουλος, βγήκε σήμερα και μίλησε στον ΑΘΗΝΑ 98,4 για όλους και για όλα.

    Ωστόσο, ιδιαίτερη αίθηση προκαλούν όσα είπε για τις αυξήσεις που επέρχονται που επέρχονται στις εισφορές των ελεύθερων επαγγελματιών. Ερωτηθείς εάν δικαιούνται να μην πληρώσουν επειδή θεωρούν το νόμο άδικο, με… ωμό τρόπο απάντησε λέγοντας τα εξής: «Καθένας νομιμοποιείται να το κάνει , αλλά θα πρέπει να υπολογίσει πώς το κάνει και τι αποτέλεσμα θα φέρει αυτό για τον εαυτό του».

    Στο… ίδιο μήκος κύματος, κινήθηκαν και οι απαντήσεις του για τα κινήματα “ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ” όταν ερωτηθείς σχετικά απάντησε τα εξής: «Τα κινήματα ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ δεν είναι κατάληψη. Κατά τη γνώμη μου και σήμερα θα μπορούσαν οι πολίτες ,να κάνουν αρνήσεις πληρωμών και εγώ δεν θα τους επέκρινα . Θυμάστε ότι τότε είχε δοθεί με νόμο σε παραχωρησιούχους το δικαίωμα να ζητάνε διόδια για δρόμους που δεν έχουν κάνει . Δεν είναι θέμα ποινικό, όπως λέτε, είναι νόμος που ψηφίστηκε από τη Βουλή. Δεν είναι αυτοδικία η άρνηση του πολίτη να υπακούσει σε άδικους νόμους, είναι δικαίωμά του».



    ΣΧΟΛΙΑ