ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο πρώην υπουργός Γιάννος Παπαντωνίου μίλησε για τη σύσταση της ειδικής κοινοβουλευτικής επιτροπής που θα αναλάβει να διενεργήσει προκαταρκτική εξέταση για τις 6 δικογραφίες που έχουν διαβιβαστεί στη Βουλή που έχουν να κάνουν με τα εξοπλιστικά προγράμματα επί υπουργίας του.
Ο κ. Παπαντωνίου χαρακτήρισε τη σύσταση αυτής της επιτροπής ως «άθλιο πυροτέχνημα, που εξυπηρετεί μικροπολιτικές σκοπιμότητες» και συνέχισε λέγοντας ότι «επί 14 χρόνια όλες οι συμβάσεις του Υπουργείου Άμυνας έχουν υποστεί εξονυχιστικό έλεγχο από διοικητικές και δικαστικές αρχές, χωρίς να έχει βρεθεί καμία απολύτως ένδειξη -ή υποψία ένδειξης- παράνομων ή παράτυπων ενεργειών ή παραλείψεών μου. Εξάλλου, όλες οι συμβάσεις υλοποιήθηκαν, χωρίς τροποποίηση, από τις επόμενες κυβερνήσεις».
Επιπλέον ο πρώην υπουργός σημειώνει, ότι με «κυβερνητική πλειοψηφία» επιχειρείται «επικοινωνιακή κάλυψη του αδιέξοδου της πολιτικής της κυβέρνησης, όπως προκύπτει από την εξέλιξη της οικονομίας και τη συσσώρευση προβλημάτων με αιχμή την τρέχουσα διαπραγμάτευση με τους δανειστές» και «στοχοποίηση του ΠΑΣΟΚ και της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, που βρίσκονται σε τροχιά ανάκαμψης», αλλά και δική του, καθώς και όλων «όσων υπηρετήσαμε τη χώρα προωθώντας αποτελεσματικά το εθνικό συμφέρον από θέσεις ευθύνης».
«Κάποιοι θέλουν να ξεχαστούν οι δικές τους αποτυχίες. Την αλήθεια φοβούνται όσοι τη διαστρεβλώνουν και όχι όσοι εκτελούν το καθήκον τους», καταλήγει στη δήλωσή του ο κ. Παπαντωνίου.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Bloomberg: Το ΔΝΤ εξετάζει δάνειο 3 έως 6 δισ. ευρώ για την Ελλάδα
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τραπεζίτες για πλειστηριασμούς: Οι «μπαταχτσήδες» τη γλυτώνουν και πάλι
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Το ΣτΕ ακυρώνει κι άλλο νόμο: Αντισυνταγματικός ο τρόπος επιλογής των διευθυντών σχολείων
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τι κάνουν οι κληρονόμοι των Φιλίππου (ΦΑΓΕ): Οι business, οι ζημιές και οι δύο ταχύτητες σε Ελλάδα και εξωτερικό
- Ακύρωση-σοκ για το μοναδικό πρόστιμο στην τεχνητή νοημοσύνη: Το νομικό κενό που επιτρέπει στην OpenAI να εκμεταλλεύεται χωρίς έλεγχο τα δεδομένα μας
- Πλειστηριασμοί: Το «χρυσό φιλέτο» της Λ. Αθηνών, τα ξενοδοχεία και το σφυρί του Ι. Μαρούλη στην Κεφαλονιά
- Ο «ασυμβίβαστος» Γιώργος Σαλονίκης, η φιλία με τον Κόκκαλη, ο Ολυμπιακός και η ΕΥΔΑΠ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.