• Πολιτική

    Πλέον ο ΣΥΡΙΖΑ το παραδέχεται: Πιστεύουμε στις δημοσκοπήσεις


    Μπορεί προεκλογικά, πριν τις ευρωεκλογές, ο ΣΥΡΙΖΑ να «αφόριζε» τα αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων, ωστόσο πλέον, ως φαίνεται, το κυβερνών κόμμα λαμβάνει πιο σοβαρά τις σφυγμομετρήσεις μετά το «χαστούκι» της εκλογικής αναμέτρησεις.

    Όλα τα παραπάνω παραδέχθηκε σήμερα ο βουλευτής Κοζάνης Γιάννης Θεοφύλακτος, έπειτα από σχετική ερώτηση δημοσιογράφου της ΕΡΤ, με αφορμή νέα δημοσκόπηση που καταγράφει προβάδισμα 10,2 ποσοστιαίων μονάδων της ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ, στην εκτίμηση ψήφου.

    «Είχαμε δυσπιστία για τις δημοσκοπήσεις»

    «Είχαμε μια μεγάλη δυσπιστία γιατί το 2015 είχαν αποτύχει παταγωδώς στις προβλέψεις τους και κρατούσαμε έντονες επιφυλάξεις», εξήγησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ παραδέχθηκε ότι η ήττα στις ευρωεκλογές έκανε τα στελέχη του κυβερνώντος κόμματος να αλλάξουν στάση απέναντι στις δημοσκοπήσεις.

    «Το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών μας κάνει να το δούμε αλλιώς το πράγμα γι’ αυτό σας λέω ότι πλέον τις πιστεύουμε», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Θεοφύλακτος. Υπενθυμίζεται ότι πριν από τις ευρωεκλογές κορυφαία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ- ακόμη και ο Αλέξης Τσίπρας σε ομιλία του- αμφισβητούσαν τις δημοσκοπήσεις και δήλωναν ότι θα διαψευστούν.



    ΣΧΟΛΙΑ