• Top Stories

    Πίσω ολοταχώς: Ακυρώθηκαν οι επισκέψεις του Νίκου Παππά σε Βεργίνα και Βέροια

    • NewsRoom
    Παππάς

    Νίκος Παππάς, πρώην υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής


    Ανατροπή στο πρόγραμμα επίσκεψης του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής Νίκου Παππά σε περιοχές της Βόρειας Ελλάδας, καθώς ενώ όλα ήταν έτοιμα για την υποδοχή του στον αρχαιολογικό χώρο της Βεργίνας, εκείνος πήρε το αεροπλάνο και αναχώρησε εσπευσμένα για Αθήνα, προκειμένου να παραστεί στην ονομαστική ψηφοφορία στην Βουλή.

    Ενώ οι εργαζόμενοι στο αρχαιολογικό χώρο έτρεχαν να προετοιμάσουν την υποδοχή του υπουργού, ξαφνικά λίγο μετά τις 9 το πρωί ειδοποιήθηκαν ότι η επίσκεψη ματαιώνεται για τους παραπάνω λόγους.

    Μάλιστα, για το απόγευμα ήταν προγραμματισμένη ομιλία του υπουργού στον πολυχώρο Ελιά στην Βέροια.

    Η χθεσινή επίσκεψη του Νίκου Παππά στο Κιλκίς εξελίχθηκε σε ψυχρολουσία επιβεβαιώνοντας το πολύ κακό κλίμα που υπάρχει για τον ΣΥΡΙΖΑ στη Βόρεια Ελλάδα λόγω της Συμφωνίας των Πρεσπών.

    Μέσα σε λίγες ώρες ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής έγινε αποδέκτης αποδοκιμασιών και ύβρεων, ενώ όταν μπήκε στον χώρο όπου θα μιλούσε ήρθε αντιμέτωπος με τις άδειες καρέκλες, παρά την κινητοποίηση είχε προηγηθεί από τον κομματικό μηχανισμό.

    Πριν ξεκινήσει η εκδήλωση, ομάδα πολιτών συγκεντρώθηκε έξω από την αίθουσα και γιούχαρε τον υπουργό, την ώρα που έφτανε στο σημείο. Χρειάστηκε, μάλιστα, η ισχυρή παρουσία αστυνομικών δυνάμεων.

    Ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής σε δηλώσεις του το πρωί της Τετάρτης επιχείρησε να υποβαθμίσει τα όσα συνέβησαν στο Κιλκίς λέγοντας στον σταθμό «Στο Κόκκινο» ότι «γνωστοί κύκλοι θέλουν τα μεμονωμένα φαινόμενα να τα μεγαλοποιούν και να αναδεικνύουν μια πραγματικότητα που δεν ανταποκρίνεται σε αυτό που πραγματικό συνέβη. Οι διαμαρτυρίες στο χωριό έγιναν από δύο άτομα, ενώ στη βραδινή ομιλία ήταν βαριά 10 άτομα που διαμαρτυρήθηκαν».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ανεπιθύμητος ο Παππάς στο Κιλκίς: «Προδώσατε τη Μακεδονία» (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέα γκάφα της Νοτοπούλου στο Instagram φέρνει απελπισία στον ΣΥΡΙΖΑ



    ΣΧΟΛΙΑ