• Πολιτική

    Ποιος έγραψε για την Hillary Clinton : “Life’s a bitch, don’t vote for one”(video)

    • NewsRoom
    Hillary Clinton

    Hillary Clinton


    Eίναι αδιαμφισβήτητο! Η εξασφάλιση του χρίσματος των Δημοκρατικών από τη Hillary Clinton αποτελεί ιστορική στιγμή καθώς πρόκειται για την πρώτη γυναίκα που ηγείται του ψηφοδελτίου μεγάλου κόμματος στην ιστορία των Ηνωμένων Πολιτειών. Για πρώτη φορά μία γυναίκα διεκδικεί την προεδρία των ΗΠΑ. Οι Δημοκρατικοί ωστόσο υπερτονίζουν την ιστορικότητα της στιγμής σε μία απέλπιδα (ο καιρός θα δείξει) προσπάθεια να νικήσουν το “τέρας” που ακούει στο όνομα Donald Trump.

    Το σύνολο των 2.383 ψήφων που απαιτείτο για το χρίσμα των Δημοκρατικών “κλείδωσε” με τις 15 ψήφους των εκπροσώπων της πολιτείας Νότιας Ντακότα, κατά τη διάρκεια της ονομαστικής ψηφοφορίας ανά πολιτεία στο συνέδριο των Δημοκρατικών στη Φιλαδέλφεια.

    Αφού εξασφαλίστηκε ο αναγκαίος αριθμός ψήφων και προτού ολοκληρωθεί η ονομαστική ψηφοφορία, ο πρώην αντίπαλός της για το χρίσμα των Δημοκρατικών, γερουσιαστής Bernard “BernieSanders από το Vermont σηκώθηκε, πήρε το μικρόφωνο, και πρότεινε την παράκαμψη της υπόλοιπης διαδικασίας και την ψήφο δια βοής άμεσα. Η προεδρεύουσα του συνεδρίου το δέχτηκε και ακολούθησε η δια βοής ψήφος και η επιβεβαίωση της απονομής του χρίσματος.

    Μετά από σκληρή μάχη με τον Sanders, η Hillary είναι πια η σημαιοφόρος των Δημοκρατικών στον “πόλεμο” με τον Donald Trump.

    “Ναι, όντως σπάμε φραγμούς, και εγώ έσπασα φραγμούς όταν έγινα η πρώτη Δημοκρατική γυναίκα που εκλέχθηκε στη Γερουσία στηριζόμενη στις δικές της δυνάμεις”, τόνισε η γερουσιαστής του Μaryland, Barbara Ann Mikulski για να προσθέσει εν μέσω ζητωκραυγών για την πρώην ΥΠΕΞ των ΗΠΑ: “Είμαι πολύ συγκινημένη που βρίσκομαι εδώ σήμερα για να υποβάλλω το όνομα της Hilary Clinton ως πρώτης γυναίκας προέδρου”. Tι κι αν οφείλει πολλά στο επίθετό της, τι κι αν είναι πολλοί αυτοί που τις καταλογίζουν σχέσεις διαπλοκής με το κατεστημένο, τι κι αν οι ίδιοι οι υποστηρικτές του Sanders τον γιουχάισαν όταν τους ανακοίνωσε ότι κάνει πίσω για την Clinton, ζητώντας τους να την υποστηρίξουν!

    Tι κι αν το FBI έκλεισε άρον άρον την υπόθεση με τα υπηρεσιακά διαβαθμισμένα e-mail που είχαν σταλεί από τον προσωπικό ηλεκτρονικό λογαριασμό της Hillary όταν ήταν υπoυργός Εξωτερικών, λέγοντας απλά πως ήταν «εξαιρετικά απρόσεκτη» ως προς τον χειρισμό εμπιστευτικών πληροφοριών!! Η πρώτη γυναίκα που διεκδικεί το προεδρικό αξίωμα στις ΗΠΑ είναι τελικά η Hillary Clinton. Αλλά πάλι όπως έγραφε και μία κονκάρδα στο συνέδριο των Ρεπουμπλικανών : «Life’s a bitch, don’t vote for one» (Η ζωή είναι σκύλα, μην ψηφίζετε για μια τέτοια).

    Διαβάστε ακόμη:

    http://www.mononews.gr/giati-michelle-obama-den-tha-katevi-pote-gia-proedros-se-antithesi-ti-hillary-video/64016

     



    ΣΧΟΛΙΑ