ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΑΣΟΕΕ: Αθώοι οι τρεις κατηγορούμενοι για τη τραμπουκική επίθεση στον τότε πρύτανη Δημήτρη Μπουραντώνη
Επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τις δηλώσεις Χαρίτση για τα επεισόδια στην ΑΣΟΕΕ, εξαπέλυσε απόψε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας.
Συγκεκριμένα στη δήλωσή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σημείωσε:
«Ο κ. Χαρίτσης και ο ΣΥΡΙΖΑ ας απαντήσουν στα εξής ερωτήματα:
– Γνωρίζουν ότι ο αστυνομικός εναντίον του οποίου στρέφονται, ήταν εκτός του Πανεπιστημίου και σύρθηκε εντός της ΑΣΟΕΕ από ομάδα δεκάδων ατόμων;
– Θα ζητήσουν συγγνώμη από τον αστυνομικό και την οικογένειά του, για το γεγονός ότι δέχθηκε άνανδρη επίθεση και υπέστη σωματικές βλάβες;
– Γιατί δεν καταδικάζουν τους τραμπούκους που σήμερα, αφού έκλεισαν δρόμους, έβαλαν φωτιές και επιτέθηκαν σε αστυνομικούς, έτρεξαν να «κρυφτούν» στο χώρο του Πανεπιστημίου;
Επειδή ο κ. Χαρίτσης και το κόμμα του δεν θα βρουν το θάρρος να απαντήσουν σε αυτά τα ερωτήματα, όλοι οι Έλληνες μπορούν να βγάλουν τα συμπεράσματά τους: ο ΣΥΡΙΖΑ σπεύδει να προσφέρει πολιτική κάλυψη στους τραμπούκους, που είχαν μετατρέψει τα Πανεπιστήμιά μας σε άντρο βίας και ανομίας. Αντίθετα, ποτέ δεν ενδιαφέρθηκε για την ελεύθερη διακίνηση των ιδεών και τα δικαιώματα των φοιτητών, των καθηγητών και του διοικητικού προσωπικού των Πανεπιστημίων μας. Δικαιώματα των πολλών, που εμείς προασπίζουμε, ενάντια στην αυθαιρεσία των λίγων.
Ας το καταλάβουν όλοι στον ΣΥΡΙΖΑ: το άσυλο βίας και ανομίας στα Πανεπιστήμια καταργήθηκε».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Χέγκσεθ: Οι ΗΠΑ θα ξαναρχίσουν στρατιωτικές ενέργειες και αποκλεισμό αν το Ιράν δεν τηρήσει τις δεσμεύσεις του
- Volkswagen: Kαταργεί 50.000 θέσεις εργασίας ως το 2030
- SNB: Αμετάβλητα στο 0% τα επιτόκια – Σήμα για παρεμβάσεις στο ελβετικό φράγκο
- Μητσοτάκης από Βρυξέλλες: Η εμπιστοσύνη χτίζεται με το να τηρείς τις δεσμεύσεις και να φέρνεις αποτελέσματα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.