ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Την ώρα που οι πολιτικές ηγεσίες της Ελλάδας και της ΠΓΔΜ υπέγραφαν την συμφωνία για το ονοματολογικό, μέσα σε εορταστικό κλίμα, στο χωριό Ψαράδες η καμπάνα της εκκλησίας χτυπούσε πένθιμα.
Σύμφωνα με όσα αναφέρει το voria.gr, με εντολή του Μητροπολίτη Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας, Θεόκλητου οι καμπάνες χτυπούσαν πένθιμα σε ολόκληρο τον νομό Φλωρίνης, εις ένδειξη διαμαρτυρίας για την υπογραφή της συμφωνίας που αναγνωρίζει «Μακεδονική» ταυτότητα και γλώσσα για τους κατοίκους της γειτονικής χώρας.
Μάλιστα, οι κάτοικοι του χωριού είχαν κρεμάσει στα σπίτια τους μαύρες σημαίες ενώ μια ελληνική σημαία βρισκόταν στην πρόσοψη της εκκλησίας.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Απαξιωτικός για τους διαδηλωτές στις Πρέσπες ο Κοτζιάς – Πώς δικαιολόγησε την επίθεση των ΜΑΤ (video)
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πρέσπες: «Συνάντηση γνωριμίας» με συναδέλφους τους από τα Σκόπια για βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ από τη Μακεδονία!
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: «Στεκόμαστε ανυποχώρητοι δίπλα στον πρόεδρό μας Πάνο Καμμένο» δηλώνουν οι οργανώσεις των ΑΝΕΛ στη Μακεδονία
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ράλι στις νοτιοκορεατικές μετοχές με οδηγό την τεχνητή νοημοσύνη – Σε bull market ο Kospi
- Κλειστά σήμερα Λυκαβηττός, Πεδίον του Άρεως και λόφος Φινοπούλου λόγω του κινδύνου για πυρκαγιά
- Goal και Over από τα Κύπελλα Ευρώπης
- Κασσελάκης: Η χώρα δεν μπορεί να πάει μπροστά με Τσίπρα και Μητσοτάκη – Ανάγκη για νέα γενιά πολιτικών (βίντεο)
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.