ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Να βγουν όλοι με ανδρεία να αναλάβουν τις δίκες τους ευθύνες, όπως τις αναλαμβάνω εγώ, δήλωσε σήμερα στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ ο περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης και υποστήριξε ότι ο ίδιος «δεν είναι η Πολιτική Προστασία, αλλά ένας κρίκος στην αλυσίδα αυτής».
Εξήγησε ότι οι κεντρικές οδικές αρτηρίες της πόλης έκλεισαν γιατί την Δευτερά το πρωί όλα τα βαρέα οχήματα και τα ΙΧ χωρίς αλυσίδες που δεν μπορούσαν να κινηθούν προς Μαλακάσα, η Τροχαία τα διοχέτευε στους αστικούς δρόμους, ενώ η κατάσταση επιβαρύνθηκε κυκλοφοριακά, όταν δόθηκε άδεια να σχολάσει όλο το δημόσιο στις 12 το μεσημέρι.
Με αυτά τα δεδομένα, σημείωσε, ήταν αδύνατον να κινηθούν τα εκχιονιστικά να καθαρίσουν τους κεντρικούς δρόμους, που είναι στην ευθύνη της περιφέρειας, καθώς η κατάσταση είχε επιβαρυνθεί κυκλοφοριακά επειδή υπήρχαν πολλά αυτοκίνητα εν κινήσει αλλά και σταθμευμένα.
Διαβάστε ακόμη:
Άρθρο Παρέμβαση: Δήμαρχοι παρόντες απόντες… αδιάφοροι!
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Το «τρικ με τα τάνκερ»: Πώς ο Αριστοτέλης Ωνάσης κέρδισε το παιχνίδι των πετρελαίων
- Άδωνις Γεωργιάδης στο mononews για Τέμπη, Καρυστιανού, Σαμαρά, Τσίπρα και για την κατάσταση στα νοσοκομεία
- Το 3ο Συμπόσιο για μια νέα Ελευσίνα, επτανησιακή γιορτή στη σκιά της Ακρόπολης, το party της ART ATHINA 2025 και Breathe with Hope
- Απόβαση… στη Βρετανία: Το NBA Europe και τα 71 δισ. ευρώ που γράφουν ιστορία
