ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Αυστηρή ήταν η απάντηση του ΠΑΣΟΚ στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ για τον Νίκο Ανδρουλάκη μετά την απόφαση του ΣτΕ πως μπορεί να ενημερωθεί από την ΑΑΔΕ για την παρασκολούθησή του από την ΕΥΠ.
“Είναι τουλάχιστον προκλητικό ο ΣΥΡΙΖΑ να συνεχίζει να δίνει “νομικές συμβουλές” στο ΠΑΣΟΚ, ενώ ο Στέφανος Κασσελάκης πιάστηκε να παραβιάζει τον νόμο για το πόθεν έσχες των πολιτικών προσώπων, που έφερε το κόμμα όπου ηγείται”, αναφέρει το σχόλιο του γραφείου Τύπου του ΠΑΣΟΚ.
Με σαφείς αιχμές τονίζει “πως την εποχή του σκανδάλου των υποκλοπών, όταν ο κ. Ανδρουλάκης αγωνιζόταν για την αποκάλυψη της αλήθειας, ο κ. Κασσελάκης ασχολιόταν με τις επιχειρήσεις του στον φορολογικό παράδεισο του Delaware και ήταν υποψήφιος υπουργός του κ. Μητσοτάκη”.
“Άραγε, σε ποιους αγώνες του προέδρου του αναφέρεται ο ΣΥΡΙΖΑ;”, καταλήγει στο σχόλιό του το ΠΑΣΟΚ.
Διαβάστε επίσης:
Χατζηδάκης: Η ελληνική οικονομία ανεβαίνει πιο ψηλά – Το ΠΑΣΟΚ καταστροφολογεί αλά ΣΥΡΙΖΑ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Αριστείδης Πίττας (Eurobulk): Η σκληρή δουλειά για να φτιάξει τον στόλο του και μια ζωή χωρίς πολυτέλειες – «Δεν έχω σκάφη και αεροπλάνα»
- Υπουργείο Εργασίας: Ο «χάρτης» των πληρωμών από τον e-ΕΦΚΑ και τη ΔΥΠΑ έως τις 27 Μαρτίου
- Άκης Σκέρτσος: Κανένα παιδί χωρίς προστασία – Eπιτέλους αυστηροί κανόνες και αποτελεσματικοί έλεγχοι για αλκοόλ και καπνικά
- Πόλεμος στο Ιράν: Επίθεση με drones σε συνοικία της Βαγδάτης
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.