ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Αλλάζει το πλαίσιο για τους επενδυτές τρίτων χωρών του προγράμματος Golden Visa – Τι φέρνει η νέα ΚΥΑ
Με αιχμηρή ανακοίνωση σχολίασε το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής τα νεότερα στοιχεία που αφορούν τον τρόπο αγοράς της κατοικίας του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη, στο Κολωνάκι.
«Το κρεσέντο αναξιοπιστίας του κ. Κασσελάκη συνεχίζεται. Μετά τους φορολογικούς παραδείσους και τις offshore εταιρείες που έχει χρησιμοποιήσει ο κ. Κασσελάκης, -ο οποίος κατά τ’ άλλα είναι υπέρ της φορολογικής δικαιοσύνης-, σήμερα αποκαλύφθηκε ότι η αγορά της υπερπολυτελούς κατοικίας του δεν έγινε από τον ίδιο -όπως δήλωσε- αλλά από τον σύζυγό του με έμβασμα από το εξωτερικό με την αίτηση για golden visa», αναφέρει ανακοίνωση της Χαριλάου Τρικούπη.
Το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ τονίζει πως «ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, που θεωρητικά είναι κατά της golden visa, είναι τόσο… αξιόπιστος, που έκανε μάλιστα χρήση του μέτρου! Η αξιοπιστία δεν απονέμεται, αλλά πιστοποιείται από την ταύτιση λόγων και πολιτικών πράξεων».
πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Διαβάστε επίσης
Σύμη: Αγωνιώδεις προσπάθειες για τον εντοπισμό του παρουσιαστή του BBC
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Στην… υπηρεσία της εθνικής Αγγλίας η τεχνητή νοημοσύνη ενόψει Μουντιάλ 2026
- Δημόσιο χρέος: Κάτω από το όριο του 140% του ΑΕΠ η αποκλιμάκωση το 2026
- Ελληνική επιχειρηματική απόβαση στην Ινδία: Στην πρώτη γραμμή Eurobank και Aegean
- Έλενα Παπαρίζου: «Θα επιστρέψω ακόμα πιο δυνατή» – Το πρώτο μήνυμα μετά την εισαγωγή της στο νοσοκομείο