ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Δύο παραβιάσεις του FIR Αθηνών πραγματοποίησαν ανήμερα του Πάσχα δύο τουρκικά F-16, τα οποία πέταξαν πάνω από την νησίδα Παναγιά των Οινουσσών σε μεγάλο ύψος.
Όπως έγινε γνωστό από το ΓΕΕΘΑ, τουρκικό F-16 εισήλθε στο FIR Αθηνών χωρίς να καταθέσει σχέδιο πτήσης στις 11:11 το πρωί, πέταξε πάνω από την Παναγιά Οινουσσών στα 21.000 πόδια και εξήλθε του FIR Αθηνών ένα λεπτό αργότερα.
Στις 11:20 το πρωί άλλο τουρκικό F-16 εισήλθε στο FIR Αθηνών χωρίς να καταθέσει σχέδιο πτήσης, πέταξε πάνω από την Παναγιά των Οινουσσών στα 20.000 πόδια και εξήλθε του FIR Αθηνών ένα λεπτό αργότερα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Προειδοποίηση Κοτζιά στην Τουρκία: «Θα χαθούν και δικοί τους στρατιωτικοί»
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ : Η Τουρκία ζητά από την ΕΕ να καταδικάσει τον «πολιτικό κωμικό» Πάνο Καμμένο!
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Καμμένος-Γκλέτσος από τα φυλάκια: Η σκέψη όλων μας στους 2 Έλληνες στρατιωτικούς
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κοινωνικός Τουρισμός: Ξεπέρασαν τις 800.000 οι αιτήσεις για τα voucher – Ρεκόρ συμμετοχών
- Λίνα Μενδώνη: Στην αρχαία Ολυμπία κοιτάζουμε το μέλλον – Νέα έργα
- Κυρανάκης: 10 δράσεις για προσβάσιμες μεταφορές – Νέα λεωφορεία, νέοι συρμοί και υπηρεσίες για άτομα με αναπηρία
- Prada: Mέτρια αύξηση των εσόδων 3% το α’ τρίμηνο με τη Miu Miu να παρουσιάζει επιβράδυνση
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.