ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Την παραίτησή του υπέβαλε στον Πρωθυπουργό ο Διοικητής της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών, Παναγιώτης Κοντολέων, κατόπιν λανθασμένων ενεργειών που διαπιστώθηκαν στη διαδικασία των νόμιμων επισυνδέσεων. Η παραίτηση έγινε αποδεκτή.
Νέος Διοικητής της ΕΥΠ αναλαμβάνει ο έως σήμερα Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Εξωτερικών, Πρέσβης Θεμιστοκλής Δεμίρης. Ο κ. Δεμίρης θα ενημερώσει την Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας μετά την επανεκκίνηση των εργασιών της Βουλής.
Διαβάστε επίσης:
Έκτακτο: Παραιτήθηκε ο Γρηγόρης Δημητριάδης
O Γιάννης Μπρατάκος νέος γενικός γραμματέας του Πρωθυπουργού
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Tαξί: 24ωρη απεργία σήμερα πορεία στη Βουλή για το ν/σ του Υπ. Μεταφορών
- Προειδοποίηση-σοκ από τον Διεθνή Οργανισμό Ενέργειας: Κίνδυνος για τη χειρότερη ενεργειακή κρίση των τελευταίων δεκαετιών
- Τέμπη: Ξεκινά σήμερα η πολύκροτη δίκη για το σιδηροδρομικό δυστύχημα – Στο εδώλιο 36 κατηγορούμενοι
- Λιμανάκια Βουλιαγμένης: Αγωνία για τον 34χρονο δύτη που χάθηκε σε υποθαλάσσιο «πηγάδι» βάθους περίπου 28 μέτρων στο «Πηγάδι του Διαβόλου»
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.