• Ελλάδα

    Παραιτήθηκε ο Σακελλαρίδης με… εντολή Τσίπρα

    Γαβριήλ Σακελλαρίδης

    Γαβριήλ Σακελλαρίδης


    Την παραίτησή του από την έδρα του στη Βουλή υπέβαλε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γαβριήλ Σακελλαρίδης, μετά από τηλεφωνική επικοινωνία, που είχε με τον πρωθυπουργό.

    Οι πληροφορίες, που κυκλοφορούσαν από το πρωί στα δημοσιογραφικά γραφεία, ανέφεραν ότι ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης σκόπευε να μην παραστεί στην αποψινή ψηφοφορία στη Βουλή, εκφράζοντας με τον τρόπο αυτό τη διαφωνία του ως προς ορισμένα μέτρα, που περιλαμβάνονται στο νομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα.

    Ο Αλέξης Τσίπρας, όπως ανακοινώθηκε επίσημα από την κυβέρνηση, επικοινώνησε τηλεφωνικά με το Γαβριήλ Σακελλαρίδη, και αφού ο τελευταίος του εξέφρασε και προσωπικά τις ενστάσεις του για το νομοσχέδιο, ο πρωθυπουργός του ζήτησε να παραιτηθεί και να παραδώσει την έδρα του στη Βουλή. Τη θέση του παίρνει ο κ. Βερναρδάκης.

    Σημειώνεται ότι ο κυβερνητικός συνασπισμός αναμένεται να έχει απόψε μία απώλεια, αυτήν του Νίκου Νικολόπουλου, που μιλώντας το πρωί στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να ψηφίσει ούτε αυτό το νομοσχέδιο.



    ΣΧΟΛΙΑ