ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σε πρόσφατες συναλλαγές σε μετοχές της Dimand προχώρησε ο Διευθύνων Σύμβουλος και Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας, Δημήτριος Ανδριόπουλος, όπως προκύπτει από τη σχετική ενημέρωση που δημοσιοποίησε η εισηγμένη.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Η DIMAND AΝΩΝΥΜΗ EΤΑΙΡΕΙΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ, ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ («Εταιρεία») σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 3556/2007, του άρθρου 19 του Κανονισμού (EE) 596/2014 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και τις σχετικές διατάξεις του Κανονισμού του Χρηματιστηρίου Αθηνών, ανακοινώνει:
A. κατόπιν της από 15.01.2026 σχετικής ενημέρωσής της από το υπόχρεο πρόσωπο, κ. Δημήτριο Ανδριόπουλο (Εκτελεστικό μέλος και Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου και Διευθύνων Σύμβουλος της Εταιρείας) ότι το προαναφερόμενο υπόχρεο πρόσωπο προέβη την 13.01.2026, σε πώληση 100.000 κοινών ονομαστικών μετοχών της Εταιρείας συνολικής αξίας 1.160.000,00 ευρώ.
B. κατόπιν της από 15.01.2026 σχετικής ενημέρωσής της από το υπόχρεο πρόσωπο, κ. Δημήτριο Ανδριόπουλο (Εκτελεστικό μέλος και Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου και Διευθύνων Σύμβουλος της Εταιρείας) ότι το προαναφερόμενο υπόχρεο πρόσωπο προέβη, στις 14.01.2026, σε αγορά 10.846 κοινών ονομαστικών μετοχών της Εταιρείας συνολικής αξίας 127.440,50 ευρώ.
Διαβάστε επίσης
ΔΕΗ: Συμφωνία με JP Morgan για παράταση της τιτλοποίησης 300 εκατ. ευρώ έως τον Ιούνιο
Σε «κρίση» Apple και HP από τη ραγδαία εκτόξευση των τιμών σε τσιπ μνήμης
Lamda: Ενδέκατη περίοδος εκτοκισμού ομολογιακού, στις 21/1 η καταβολή
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κουνούπια: Η επέλαση όλο τον χρόνο – Τι άλλαξε τα δεδομένα, ειδικοί εξηγούν στο Mononews
- Σάρα Σολντάτι: To πανέμορφο μοντέλο, η διαμάχη με τον Ντελ Βέκιο και το ελικόπτερο στις Σπέτσες – Το χρονικό ενός κοσμικού θρίλερ
- Πότε θα κάνει εκλογές ο ΚΜ και ο μυστικός δείπνος των 3 στο Κολωνάκι, οι έντονες φήμες για ΕΛΠΕ και Optima, ποιοι Βαρδινογιάννηδες έχασαν (πολλά λεφτά) από την ΜΟΗ, η αδιαφορία του Αισώπου των Σπετσών, τα νέα σχέδια Πιέρρ και το beef των δυο υπουργών
- Ποια τραπεζική μετοχή είναι το απόλυτο play μέχρι το τέλος του έτους με τις ευλογίες των Goldman Sachs και UBS – Πώς η ΔΕΗ έγινε σημείο αναφοράς και ποιο χαρτί που συσσωρεύει 1 χρόνο είναι έτοιμο να εκραγεί
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.