ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Να εντοπιστούν και να αποδοθούν ποινικές ευθύνες στους δράστες της κτηνωδίας στον Υμηττό ζητά ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών.
Ο κ. Ηλίας Ζαγοραίος παρήγγειλε κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση για τη μαζική εξόντωση με φόλες αδέσποτων ζώων, κυρίως σκύλων, αλλά και αλεπούδων στην περιοχή του Υμηττού.
Το νέο κρούσμα βίας, κακοποίησης και θανάτωσης ανυπεράσπιστων ζώων έρχεται να προστεθεί στα πολλά του τελευταίου διαστήματος, παρά τις αυστηρές ποινές φυλάκισης και τα ακόμα τσουχτερότερα χρηματικά πρόστιμα που προβλέπονται για τους δράστες.
Ο εισαγγελέας ζήτησε να εντοπιστούν οι δράστες και να τους αποδοθούν οι προβλεπόμενες ποινικές ευθύνες για την αποτρόπαιη πράξη τους στον Υμηττό.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Αγωγή στον Κατσίκη καταθέτει ο Αμυράς-Τι έχει συμβεί μεταξύ τους
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ολόκληρη η απόφαση του ΣτΕ για το μάθημα των θρησκευτικών
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: ΣτΕ: Συνταγματική η κατάργηση του επιδόματος στις πολύτεκνες μητέρες
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Louboutin: βάζει φωτιά στη Formula 1
- Cartier Panthère και η ελληνική επιρροή στην υψηλή κοσμηματοποιία
- Ένα στέμμα σε μορφή νομίσματος: Το ακριβότερο συλλεκτικό νόμισμα του κόσμου βγαίνει σε δημοπρασία
- Η κουρασμενη αγορά, ο επίμονος Αθανασίου και η super Lamda, ο happy Στουρνάρας, πόσα λεφτά βγάζει ο Προκοπίου από τους καφέδες, η κατήφεια στην ΝΔ λόγω Λοβέρδου, τα τριτοτέταρτα ραντεβού Κικίλια και το showdown Ολγας – Μίνωα
