ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Να εντοπιστούν και να αποδοθούν ποινικές ευθύνες στους δράστες της κτηνωδίας στον Υμηττό ζητά ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών.
Ο κ. Ηλίας Ζαγοραίος παρήγγειλε κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση για τη μαζική εξόντωση με φόλες αδέσποτων ζώων, κυρίως σκύλων, αλλά και αλεπούδων στην περιοχή του Υμηττού.
Το νέο κρούσμα βίας, κακοποίησης και θανάτωσης ανυπεράσπιστων ζώων έρχεται να προστεθεί στα πολλά του τελευταίου διαστήματος, παρά τις αυστηρές ποινές φυλάκισης και τα ακόμα τσουχτερότερα χρηματικά πρόστιμα που προβλέπονται για τους δράστες.
Ο εισαγγελέας ζήτησε να εντοπιστούν οι δράστες και να τους αποδοθούν οι προβλεπόμενες ποινικές ευθύνες για την αποτρόπαιη πράξη τους στον Υμηττό.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Αγωγή στον Κατσίκη καταθέτει ο Αμυράς-Τι έχει συμβεί μεταξύ τους
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ολόκληρη η απόφαση του ΣτΕ για το μάθημα των θρησκευτικών
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: ΣτΕ: Συνταγματική η κατάργηση του επιδόματος στις πολύτεκνες μητέρες
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ά. Γεωργιάδης για υπό απόσυρση ογκολογικό φάρμακο: «Θα βρούμε λύση» – Τι λέει η αγορά
- Στην τελική ευθεία τα οδικά ΣΔΙΤ της Βόρειας Ελλάδας – Στη μάχη ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, ΑΚΤΩΡ – METLEN, ΑΒΑΞ
- Οι Λέικερς και το ντόμινο των 10,7 δισ. ευρώ: Ποιοι δισεκατομμυριούχοι κυνηγούν την επόμενη μεγάλη ομάδα
- 170 χρόνια Burberry: Η ιστορία της καμπαρντίνας που έγινε βρετανικό σύμβολο τώρα σε μουσείο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.