• Πολιτική

    Αγωγή στον Κατσίκη καταθέτει ο Αμυράς-Τι έχει συμβεί μεταξύ τους

    αμυρας

    Ο βουλευτής του Ποταμιού κ. Γ.Αμυράς


    Με αγωγή κατά του βουλευτή των ΑΝΕΛ, Κώστα Κατσίκη απαντά ο βουλευτής του Ποταμιού, Γιώργος Αμυράς. Αφορμή στάθηκε, όπως αναφέρει ο βουλευτής του Ποταμιού, η συκοφαντική επίθεση που του έκανε στην Ολομέλεια της Βουλής ο κ. Κατσίκης σχετικά με την υπόθεση κράτησης των δύο Ελλήνων στρατιωτικών σε φυλακές της Ανδριανούπολης, όπου κατά τη διάρκεια της συζήτησης ο κος Κατσίκης υπονόησε ότι ο κος Αμυράς είναι υπόδικος.

    Πιο συγκεκριμένα οι δύο βουλευτές έχουν ήδη μία δικαστική διαμάχη από το 2015 όταν ο κος Αμυράς είχε πει σχετικά με το σύμφωνο συμβίωσης των ομοφυλόφιλων: «Αν ένας γκέι συνευρεθεί με τον Κατσίκη, ενδεχομένως ο γκέι να κατηγορηθεί για κτηνοβασία…» και ο κος Κατσίκης στράφηκε νομικά εναντίον του βουλευτή του Ποταμιού.

    Κωνσταντίνος Κατσίκης

    Ο Γιώργος Αμυράς λοιπόν αναφέρει πως «μετά την απρόκλητη συκοφαντική επίθεση που δέχθηκα χθες από τον βουλευτή κ. Κώστα Κατσίκη, στο Εθνικό Κοινοβούλιο δηλώνω, ότι ήδη έχω δώσει εντολή στον πληρεξούσιο δικηγόρο μου να προχωρήσει σε όλες τις νόμιμες ενέργειες, με πρώτη την κατάθεση αγωγής».

    «Εάν ο κ. Κατσίκης ψάχνει για υπόδικους, τότε ψάχνει σε λάθος πρόσωπα. Δηλώνω κατηγορηματικά ότι δεν εκκρεμεί οποιαδήποτε ποινική κατηγορία εναντίον μου ενώπιον της Ελληνικής Δικαιοσύνης, όπως ψευδώς ισχυρίσθηκε χθες στην Ολομέλεια της Βουλής. Ο κ. Κατσίκης θα έχει σύντομα την ευκαιρία να αναπτύξει ενώπιον της Δικαιοσύνης τους συκοφαντικούς ισχυρισμούς του» προσθέτει.

    «Επίσης δηλώνω ότι το χρηματικό ποσό που θα διεκδικήσω θα το διαθέσω εξ ολοκλήρου για τη νομική και οικονομική στήριξη των οικογενειών των δύο στρατιωτικών μας που κρατούνται στην Αδριανούπολη» καταλήγει ο Γιώργος Αμυράς.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: «Κωλοτούμπα» Κατσίκη για τα περί ανταλλαγής: Για όλα φταίει η… μονταζιέρα (video)

     



    ΣΧΟΛΙΑ