ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
«Η σύγχρονη Αριστερά ενώνει τις θετικές παραδόσεις του αριστερού και προοδευτικού κινήματος. Από την Αριστερά μέχρι το προοδευτικό κέντρο», ανέφερε, στην τοποθέτησή του στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, ο Νίκος Παππάς.
«Αυτή είναι η ταυτότητά μας που περιγράφεται στη διακήρυξή μας και σε κάποιους δεν άρεσε. Επέλεξαν να φτιάξουν ένα ανταγωνιστικό σχήμα με επιθετική πολιτική απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ.
Η ΝΔ θέλει να τσακίσει τη μεσαία τάξη. Εμείς δεν κινούμαστε πάνω σε μνημονιακά απόνερα. Τη θεωρούμε δομικό συστατικό της δίκαιης ανάπτυξης», πρόσθεσε.
Διαβάστε επίσης:
ΣΥΡΙΖΑ: Ορίστηκε η Κεντρική Οργανωτική Επιτροπή Συνεδρίου – Όλα τα ονόματα
Στέφανος Κασσελάκης: Η μελλοντική κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ δεν πρόκειται ποτέ να υποκλιθεί σε κανέναν
Ο «χάρτης» των πληρωμών από e-ΕΦΚΑ, ΔΥΠΑ για την περίοδο 11 – 15 Δεκεμβρίου
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Η Ανσαραλά της Υεμένης διαψεύδει ότι σχεδιάζει την επιβολή τελών στα πλοία στην Ερυθρά Θάλασσα
- Ήχησε το 112 στη Λιβαδόστρα Βοιωτίας – «Έχει δοθεί εντολή εκκένωσης», λέει o αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας Θηβαίων
- Βύρων Βασιλειάδης: Δώρισε 150.000 ευρώ στις οικογένειες των τριών πυροσβεστών που έχασαν τη ζωή τους στις φωτιές σε Ρέθυμνο και Γύθειο
- Στο Συντονιστικό της Πολιτικής Προστασίας ο Μητσοτάκης – Ενημερώθηκε για τα μέτωπα των πυρκαγιών
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.