ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
“Ο κ. Μητσοτάκης ανακοίνωσε την παραίτηση των διευθυνόντων του ΟΣΕ και της ΕΡΓΟΣΕ. Σήμερα αποδεικνύεται ότι είναι ακόμα στη θέση τους», υποστηρίζει σε δήλωσή του ο τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Νίκος Παππάς.
“Μήπως έχουν πάρει μπρος οι καταστροφείς εγγράφων;”, ρωτά ο κ. Παππάς και τονίζει: “Να παραιτηθούν τώρα”.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Διαβάστε επίσης
Τραγωδία στα Τέμπη: Οι διασώστες απέτισαν φόρο τιμής στους νεκρούς
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Daily Mail για Κέρκυρα: Καταγγελίες τουριστών για κρυφές χρεώσεις σε μπαρ και εστιατόρια
- Η Ευρώπη δεν είναι προετοιμασμένη για ρωσικές επιθέσεις με μη επανδρωμένα αεροσκάφη (UAV), δείχνει μελέτη
- Πέθανε ο σπουδαίος ηθοποιός Νίκος Καλογερόπουλος
- Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Δεν υπάρχει αντιπαλότητα με τον Ολυμπιακό – Ποτέ δεν είπα ότι θα είμαι στον Παναθηναϊκό για πάντα (video)
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.