• Πολιτική

    Ντ. Μπακογιάννη: Νέα μήνυση στον Π. Καμμένο! «Τώρα δε μπορείς να κρυφτείς»

    • NewsRoom
    Ντόρα Μπακογιάννη

    Ντόρα Μπακογιάννη, βουλευτής ΝΔ


    Νέα μήνυση κατά του Πάνου Καμμένου ανακοίνωσε η Ντόρα Μπακογιάννη, με αφορμή το νέο tweet του τέως υπουργού Άμυνας, το μεσημέρι της Τρίτης κατά τη διάρκεια της διαδικασίας στη βουλή για την ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση. Μάλιστα, καθώς το tweet του Πάνου Καμμένου έγινε μετά την αποχώρησή του από τη θέση του υπουργού Εθνικής Άμυνας, η κ. Μπακογιάννη αναφέρει πως πλέον δεν μπορεί να κρυφτεί πίσω από τον νόμου περί ευθύνης υπουργών, όπως ζήτησε ο κ. Καμμένος για να αποφύγει την προηγούμενη μήνυσή της.

    «Προς κότα τρίλειρη και μακροπουπουλάτη: Η μήνυση για την συκοφαντική δυσφήμιση επανακατατίθεται. Τώρα δεν μπορείς να κρυφτείς πίσω από τον επαίσχυντο νόμο περί ευθύνης υπουργών», ανέφερε η κ. Μπακογιάννη σε ανάρτησή της στο Twitter.

    Νωρίτερα, σε ανάρτησή του επίσης στο Twitter, ο κ. Καμμένος δήλωσε -αναφερόμενος στον πρόεδρο της Ν.Δ. Κυριάκο Μητσοτάκη – ότι «προσβάλλει το στράτευμα ο αδελφός της κομματάρχη Ερτογάν (sic)».

    Υπενθυμίζεται πως η κυρία Μπακογιάννη είχε προσφύγει στη Δικαιοσύνη καταθέτοντας αγωγή και μήνυση εναντίον του για το «χυδαίο και συκοφαντικό tweet», όπως ανέφερε,  που ανέβασε ο κ. Καμμένος  κατά την επίσκεψή της στην Τουρκία.

    Ωστόσο, ο κ. Καμμένος, ο οποίος κατά το παρελθόν ωρυόταν από τη Βουλή για το «κατάπτυστο» άρθρο 86 του Συντάγματος περί ευθύνης υπουργών, ζήτησε από την αρμόδια επιτροπή της βουλής να μην αρθεί η ασυλία του, με βάση τις διατάξεις του ίδιου του άρθρου 86. 

    « Τώρα που η Δικαιοσύνη έστειλε την υπόθεση στη Βουλή, ο κ. Καμμένος, ο οποίος λίγες ημέρες πριν κατακεραύνωνε την αντιπολίτευση για το άρθρο 86 περί ευθύνης υπουργών, για πολλοστή φορά ως γνήσιος δειλός, ζητάει τη στήριξη και την κάλυψη των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ και κρυπτόμενος πίσω από την ασυλία του, αρνείται να αντιμετωπίσει την ελληνική Δικαιοσύνη», ανέφερε σε σχετική ανακοίνωσή της η Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία είχε χρησιμοποιήσει τον όρο «κότα τρίλειρη και μακροπουπουλάτη» για να περιγράψει τη συγκεκριμένη στάση του Πάνου Κάμμένου κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής της συνέντευξης.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Φώφη Γεννηματά: Δέν υπάρχει όριο στη γελοιοποίηση, είστε κυβέρνηση μειοψηφίας

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:Θεοδωράκης: Η απόφασή σου κ. Δανέλλη είναι κατάντια της πολιτικής



    ΣΧΟΛΙΑ