• Πολιτική

    Πάνος Καμμένος: Οι Ένοπλες Δυνάμεις είναι καθόλα έτοιμες για οποιαδήποτε απειλή

    • NewsRoom
    Καμμένος

    Πάνος Καμμένος (Φωτογραφία: ΑΠΕ-ΜΠΕ)


    Καθόλα έτοιμες για να αντιμετωπίσουν οποιαδήποτε απειλή είναι οι Ένοπλες Δυνάμεις όπως διαβεβαίωσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο, κατά την επίσκεψη του στο Αρχηγείο Στόλου, στο ναύσταθμο Σαλαμίνας.

    Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ξεναγήθηκε στο υποβρύχιο “Ματρώζος”, επισκέφθηκε τη φρεγάτα “Σπέτσαι” και την πυραυλάκατο “Κρυσταλλίδης” ενώ συνεχάρη τα πληρώματα για το υψηλό ηθικό και την ετοιμότητα τους στην υπεράσπιση της εθνικής κυριαρχίας και της εδαφικής ακεραιότητας.

    Από την πλευρά του ο κ. Παυλόπουλος ζήτησε από την Άγκυρα να σταματήσει τις προκλήσεις σε βάρος της Ελλάδας, να σεβαστεί το διεθνές δίκαιο και να πάψει να αμφισβητεί τη Συνθήκη της Λωζάνης. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας τόνισε την ανάγκη σεβασμού του διεθνούς δικαίου από την Τουρκία, υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι η Ελλάδα επιδιώκει την ειρηνική συνύπαρξη. Όπως ανέφερε για μια ακόμα φορά, το διεθνές δίκαιο ισχύει στο σύνολο του και «δεν υπάρχουν γκρίζες ζώνες, δεν υπάρχουν αμφισβητήσεις και δεν υπάρχει κανένα άλλο ζήτημα από την οριοθέτηση της υφαλοκρηπίδας».

    Τον κ. Παυλόπουλο ενημέρωσε για τις δραστηριότητες του Στόλου ο Αρχηγός Στόλου αντιναύαρχος Ιωάννης Παυλόπουλος. Τον υπουργό Εθνικής Άμυνας συνόδευαν ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης, και ο Αρχηγός ΓΕΝ αντιναύαρχος Νικόλαος Τσούνης.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Πανηγύρι στην Τουρκία: Πώς εκμεταλλεύτηκε ο τουρκικός Τύπος την «προσφορά» Κατσίκη 

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣΑ: Έξαλλος ο Καμμένος με τον Κατσίκη: Ζήτα συγγνώμη – Είναι προϊόν ανταλλαγής οι δύο Έλληνες;
     
    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: ΝΔ: Οι απόψεις Κατσίκη περί ανταλλαγής εκθέτουν διεθνώς την Ελλάδα



    ΣΧΟΛΙΑ