ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος, πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στην Αίγυπτο από αύριο, Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου έως και το Σάββατο 5 Δεκεμβρίου.
Όπως ανακοινώθηκε, ο υπουργός θα μεταβεί στο Κάιρο, όπου θα συναντηθεί στο Προεδρικό Μέγαρο με τον Αιγύπτιο Πρόεδρο Αμπντέλ Φατάχ Αλ Σίσι και στη συνέχεια με τον Αιγύπτιο ομόλογό του στρατηγό Μοχάμεντ Ζάκι.
Την Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου, ο κ. Παναγιωτόπουλος θα συμμετάσχει στην τηλεδιάσκεψη του «European Defence Agency Conference 2020», ενώ στη συνέχεια θα μεταβεί στην Πατριαρχική Μονή του Αγίου Σάββα όπου θα συναντηθεί με τον Μακαριώτατο Πάπα και Πατριάρχη Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής Θεόδωρο Β’.
Το Σάββατο 5 Δεκεμβρίου, ο υπουργός θα παρακολουθήσει την τελική φάση της κοινής διακλαδικής άσκησης «Μέδουσα 10» με τη συμμετοχή δυνάμεων από Ελλάδα, Αίγυπτο, Κύπρο, Γαλλία και Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.
Διαβάστε επίσης:
Ετήσια σύνοδος ΝΑΤΟ: Nέο αυστηρό μήνυμα της Ελλάδας στην Τουρκία
Μητσοτάκης: Οι ελληνο-αιγυπτιακές σχέσεις παράδειγμα για την ειρηνική συνύπαρξη στην Μεσόγειο
Αλ Σίσι: Οι σχέσεις Ελλάδας-Αιγύπτου ισχυροποιούν την ανάπτυξη των δύο χωρών
Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τραμπ στο ισραηλινό Channel 12: Το Ιράν δεν ήθελε πραγματικά συμφωνία – Κάθε μήνα κάνανε κακό
- Νετανιάχου: Υπάρχουν ενδείξεις ότι ο Χαμενεΐ «δεν είναι πια εδώ»
- H ΕΛΑΣ για τα επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας- Έγιναν 200 προσαγωγές και 19 συλλήψεις
- Ξεπέρασε το πανελλήνιο ρεκόρ ο Καραλής – Ιστορικό άλμα στα 6,17 μ. (βίντεο)
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.