ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το Κάιρο επέλεξαν για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας ο Γιάννης και η Δήμητρα Κούστα μαζί με την Άννα Βίσση.
Το ζεύγος επέλεξε έναν ιστορικό προορισμό για την εξόρμηση της Καθαράς Δευτέρας. Από την παρέα δεν έλειπε η κουμπάρα τους, Άννα Βίσση, με την οποία αμέσως μετά την εμφάνισή της το Σάββατο το βράδυ στο Hotel Ερμού, πέταξαν όλοι μαζί για Κάιρο.

Μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram, η Άννα Βίσση μοιράστηκε διάφορες φωτογραφίες με τις πυραμίδες, ενώ πόζαρε μαζί με τον Γιάννη Κούστα έξω από το Μεγάλο Αιγυπτιακό Μουσείο.


Σε άλλο στιγμιότυπο, ποζάρει με τις κόρες του Γιάννη και της Δήμητρα Κούστα, την Κατερίνα και τη Στεφανία.

Μαζί τους ήταν και η αδελφή της Άννας Βίσση, Νίκη, αλλά και ο επιχειρηματίας και καλός τους φίλος, Γιάννης Στασινόπουλος.


Η παρέα έμεινε στο πολυτελές ξενοδοχείο St. Regis Cairo.


Διαβάστε επίσης:
Γιάννης και Δήμητρα Κούστα: Το ρομαντικό dinner στη Βουλιαγμένη για τον Άγιο Βαλεντίνο
D3lta: Η Άννα Βίσση ανέβασε στη σκηνή τον Ρομπέρτο Κούστα (video)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Το τελευταίο αντίο στην Γωγω Μαστροκώστα: Ανατριχιάζει ο επικήδειος της κόρης της, Βικτώριας – «Μαμά, δεν σου λέω αντίο, θα είσαι για πάντα μέσα μου» (φωτο)
- Διονύσης Τεμπονέρας: Θα φορολογήσουμε τον μεγάλο πλούτο, ο Τσίπρας το 2019 θέσπισε εισφορά για τον εφοπλισμό
- Βασίλης Σαλλάς: ΤΙ ΠΗΓΕ ΛΑΘΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ …και τι θα μπορούσε να διορθωθεί
- ΕΛΓΑ: Σήμερα οι αποζημιώσεις 24 εκατ. ευρώ σε δικαιούχους παραγωγούς – Τα ποσά ανά νομό
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.