ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Εμμανουήλ Καραλής βρίσκεται σε εντυπωσιακή αγωνιστική κατάσταση και συνεχίζει να γράφει ιστορία στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου, καταρρίπτοντας το πανελλήνιο ρεκόρ στο άλμα επί κοντώ με 6,17 μέτρα.
Με ένα νέο, εκπληκτικό άλμα, ο Καραλής «διέλυσε» το προηγούμενο ρεκόρ των 6,07 μ. που είχε σημειώσει στον ίδιο αγώνα, ανεβάζοντας τον πήχη στα 6,17 μ. — επίδοση που αποτελεί τη δεύτερη καλύτερη όλων των εποχών στο αγώνισμα.
Μετά το χάλκινο μετάλλιο στους Θερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες 2024, ο Έλληνας πρωταθλητής εξελίσσεται σε εμβληματική μορφή του επί κοντώ. Με το άλμα του στα 6,17 μ. ξεπέρασε ιστορικούς αθλητές του αγωνίσματος, όπως τον Sergey Bubka (6,15 μ.) και τον Renaud Lavillenie (6,16 μ.), έχοντας πλέον μπροστά του μόνο τον Armand Duplantis, ο οποίος κατέχει το παγκόσμιο ρεκόρ με 6,30 μ.
Στη συνέχεια, ο Καραλής επιχείρησε ακόμη ένα άλμα, χωρίς όμως να το ολοκληρώσει, ολοκληρώνοντας έτσι μια ανεπανάληπτη εμφάνιση που επιβεβαιώνει ότι βρίσκεται στην κορυφή του παγκόσμιου στίβου.
Δείτε το βίντεο
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ερντογάν: «Ανησυχούμε» για τις επιθέσεις στο Ιράν – Έκκληση για κατάπαυση πυρός και επιστροφή στη διπλωματία
- Τραμπ στο ισραηλινό Channel 12: Το Ιράν δεν ήθελε πραγματικά συμφωνία – Κάθε μήνα κάνανε κακό
- Νετανιάχου: Υπάρχουν ενδείξεις ότι ο Χαμενεΐ «δεν είναι πια εδώ»
- H ΕΛΑΣ για τα επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας- Έγιναν 200 προσαγωγές και 19 συλλήψεις
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.