• Top Stories

    Π. Γερουλάνος: Καλεί σε διάλογο τους κατοίκους των Αμπελοκήπων στον πολυχώρο «Μύρτιλλο»


    Στη γειτονιά των Αμπελοκήπων, ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων Παύλος Γερουλάνος συνάντησε κατοίκους, εργαζόμενους και καταστηματάρχες και συζήτησε μαζί τους τα ζητήματα της περιοχής, όπως την ανάγκη για καλύτερο φωτισμό και περισσότερες παιδικές χαρές.

    Από την οδό Λαρίσης, τον βασικό εμπορικό δρόμο της Πανόρμου, ξεκίνησε την περιήγησή του στους Αμπελόκηπους ο Παύλος Γερουλάνος παρέα με την ομάδα του, αποτυπώνοντας τους προβληματισμούς και τις ανάγκες των κατοίκων και των επαγγελματιών.

    «Στους Αμπελόκηπους δεν βρίσκεις παιδικές χαρές. Είναι αναγκαίο για εμάς τους γονείς, αλλά πάνω από όλα για τα παιδιά μας, η δημιουργία πάρκων που θα λειτουργούν με ασφάλεια», είπε η Μαρία, εργαζόμενη μητέρα που ζει και μεγαλώνει τα παιδιά της στη γειτονιά των Αμπελοκήπων.

    Στην ξεχασμένη από τους πολιτικούς, όπως είπαν οι ίδιοι οι κάτοικοι, πλατεία του Αγίου Θωμά, συνέχισε την περιοδεία του ο Παύλος Γερουλάνος, όπου είχε την ευκαιρία να συζητήσει με αρκετούς καταστηματάρχες αλλά και κατοίκους στα καφενεία της γειτονιάς.

    Επαγγελματίες και κάτοικοι της 7ης Δημοτικής Κοινότητας έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον για την αποψινή 3η Συνάντηση Αθηναίων 6 Μαρτίου στις 6.30 μμ, στη γειτονιά τους στον πολυχώρο «Μύρτιλλο», όπου τους κάλεσε ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων σε έναν ουσιαστικό διάλογο με επίκεντρο τις λύσεις και τις προτάσεις για την επόμενη μέρα.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Παύλος Γερουλάνος : Οι «Συναντήσεις Αθηναίων» συνεχίζονται στους Αμπελόκηπους

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Π. Γερουλάνος: «Nα κάνουμε την πόλη μας πυρήνα νέων τεχνολογιών που συνδέονται με Τουρισμό και Πολιτισμό»



    ΣΧΟΛΙΑ