• Πολιτική

    Όταν βούρκωσε ο Πάνος Καμμένος (Κλαμένος )


    ** Εδώ είμαι, στα πέριξ της Βουκουρεστίου, εραστής των Αθηνών. Ναι, θα το παραδεχτώ, υπήρξα εραστής γυναικών, σε πληθυντικό του μεγάλου πλήθους αλλά τώρα είμαι εραστής των ντουβαριών αυτής της πόλης. Δεν τα θέλω τα νησιά τον Αύγουστο, δεν θέλω άλλο ένα κεφτεδάκι στην κυρά Λένα. Παντού υπάρχει μια κυρά Λένα, είναι η ενσάρκωση της ταβερνιάρισσας που δεν κόβει αποδείξεις και ζει σε βάρος ημών των συνεπών φορολογούμενων.  Στην Τήνο υπάρχουν δυο τρεις Λένες, μου το είπε χθες η φίλη μου η Κοραλία που παραθερίζει εκεί και μάλιστα διασταυρώθηκε με πολιτικά πρόσωπα που πήγαν στο νησί για τη γιορτή της Παναγίας. Της έκανε εντύπωση ότι ο Πάνος Καμμένος ήταν Πάνος Κλαμένος, με τα μάτια βουρκωμένα στη διάρκεια της λειτουργίας. Το πρόσεξα κι εγώ στην τηλεόραση, είχε μάτια κατακόκκινα όσο διάβαζε το Πάτερ Ημών σε ζωντανή μετάδοση. Ήταν πολύ νωρίς το πρωί για να υποθέσουμε ότι το είχε τσούξει.

    *Περί αλκοόλ το ζήτημα. Μου αφηγήθηκε φίλος ότι μια ημέρα μετά το τουρκικό πραξικόπημα υπουργός κατέφθασε το σούρουπο σε μπιτς μπαρ του Πόρτο Τάδε. Κατέφθασε εντυπωσιακά με ελικόπτερο το οποίο ξερίζωσε ομπρέλες και εκσφενδόνισε ξαπλώστρες. Ευτυχώς οι λουόμενοι είχαν πάει λίγο πιο πέρα, να πιούν στην μπάρα του μπιτς μπαρ. Ο υπουργός ήπιε τόσο πολύ ώστε να λέει σε αγνώστους ότι γνώριζε για το πραξικόπημα από πριν, δηλαδή είχε ενημερωθεί από Τούρκους για τις προθέσεις και για την αποτροπή του πραξικοπήματος. Έτσι ισχυριζόταν πάνω στο μεθύσι. Δεν θα ήθελα να πάρει κάποια απόφαση εκείνη τη στιγμή, αν του τηλεφωνούσε ο πρωθυπουργός για κάτι σημαντικό. Να προσθέσω κάτι ακόμα στην ιστορία. Οι φρουροί του αλλά και οι πολίτες που ήταν παρόντες επέτρεψαν στον μεθυσμένο υπουργό να πιάσει τιμόνι σε αυτήν την κατάσταση. Έφυγε μέσα στη νύχτα οδηγώντας τζετ σκι. Για όλα τούτα υπάρχουν φωτογραφικά τεκμήρια.

    *Οι ενστάσεις μου στα παραπάνω δεν αφορούν την έξη του υπουργού. Είναι αλκοολικός και θα πρέπει να ζητήσει βοήθεια για να το ξεπεράσει. Οι ενστάσεις μου αφορούν τη συμπεριφορά του πιλότου ο οποίος κατέβηκε στην αμμουδιά. Αν ήταν σοβαρός επαγγελματίας, θα είχε αρνηθεί μια τόσο επικίνδυνη προσγείωση. Οι ενστάσεις μου αφορούν την ανωριμότητα όσων βλέπουν ένα άτομο να ανεβαίνει τρεκλίζοντας στο τζετ σκι και δεν το παρεμποδίζουν, κι ας είναι υπουργός.

    **Δεν ξέρω αν ακούσατε τι έγινε με την τηλεοπτική μετάδοση της λειτουργίας στον ναό της Παναγίας Τήνου. Ο Σκάει έστειλε κάμερες για να καλύψει τη λιτανεία αλλά οι κάμερες των ιδιωτικών καναλιών δεν μπαίνουν παντού για να μην γίνεται πανικός. Στον ναό μπήκαν μόνον οι εργαζόμενοι της κρατικής τηλεόρασης. Ο Σκάει δανείστηκε εικόνες από το κρατικό κανάλι για να έχει ολοκληρωμένη μετάδοση. Στην ΕΡΤ κόντεψαν να πάθουν εγκεφαλικό. Δεν ήθελαν να δείχνει άλλος τα στιγμιότυπα που είχαν βάσει της προνομιακής εισόδου στον ναό. Ας μου επιτραπεί ένα σχόλιο. Το κρατικό κανάλι το πληρώνουμε όλοι μας οπότε οι εικόνες ανήκουν σε όλους τους τηλεθεατές, όλων των καναλιών. Διαφορετικά θα πρέπει να εξετάσουμε την πιθανότητα της προνομιακής κάλυψης με πλειοδοσία ή με κλήρωση.

    *Ναι, είναι ο Αύγουστος της τηλεόρασης και του κλιματιστικού. Μετρώ τις μέρες περιμένοντας την μικρή μου Ζακλίν να επιστρέψει από τις διακοπές με τον σύζυγο. Της ήμουν πιστός και θα της το πω. Αρέσουν αυτές οι δηλώσεις στις γυναίκες.

    Διαβάστε ακόμη: 

    http://www.mononews.gr/idou-to-erotima-pos-tha-mas-pai-mprosta-i-nd-me-tosous-kratistes-pou-echi/67467

     

     

    Δείτε ακόμη: 

    http://www.mononews.gr/maersk-proidopii-erchonte-akoma-pio-diskoles-epoches/67471

     

     

     



    ΣΧΟΛΙΑ