• Άρθρα

    Το παρακράτος , το σκοτάδι και τα emails των δικαστικών


    **Μου τηλεφώνησε έντρομη μια καλή μου φίλη, μόνο φίλη, τίποτα παραπάνω, η οποία είχε πρόσφατα δεσμό με δικαστικό. Έχουν ανταλλάξει φωτογραφίες και μηνύματα. Είχα τεράστια περιέργεια να δω εικόνες και της πρότεινα να περάσει από το σπίτι να πιούμε φύλλα Αλεξανδρείας που έχουν γίνει πολύ της μόδας ως αφέψημα. Από εδώ το έφερα, από εκεί το πήγα την έπεισα και μου έδειξε τις περίφημες φωτογραφίες. Τελικά ο ερωτισμός δεν πεθαίνει ποτέ. Ο κυριούλης, με τα γυαλάκια του, τραβάει σέλφι στον καθρέφτη με ύφος πορνοστάρ. Απαθανατίζει το μόριό του, σε στύση, μέσα από το γκρι παντελόνι και ο γαλάζιο πουκάμισο. Για την φίλη μου δεν έχω λόγια, μια αληθινή καλλιτέχνης, τραβάει το εαυτό της μισοντυμένο, με μια θηλή να φαίνεται. Εκ των υστέρων φοβάται ότι όλα αυτά θα βγουν στις εφημερίδες και θα την δουν τα παιδιά της με το χέρι στην κιλότα.

    *Ποιος παρακολουθεί άραγε τους δικαστικούς και γιατί να το κάνει αυτό. Πάντα νόμιζα ότι δεν υπάρχει παρακράτος, με την έννοια ότι όσοι δεν μπορούν να οργανώσουν κράτος, θα δυσκολεύονταν να οργανώσουν παρακράτος. Φανταζόμουν τους εργαζόμενους στο παρακράτος να τα λένε όλα στη μανούλα τους πάνω από τον μουσακά, στην κουζίνα του πατρικού τους. Φανταζόμουν να κομπάζουν στα μπαρ για να εντυπωσιάσουν κορίτσια.

    *Τελικά κάτι λειτουργεί στο σκοτάδι. Διέρρευσαν email που δείχνουν εξωσυζυγική σχέση ανώτατου δικαστή του Συμβουλίου της Επικρατείας. Διέρρευσαν την παραμονή της κρίσιμης διάσκεψης της Ολομέλειας από την οποία θα κρινόταν η συνταγματικότητα του νόμου Παππά. Στις προηγούμενες συνεδριάσεις ο εν λόγω δικαστής, αντιτάχθηκε με σοβαρά επιχειρήματα στον πρόεδρο του δικαστηρίου Νίκο Σακελλαρίου και στην εισήγηση περί συνταγματικότητας του νόμου.

    *Η εξωσυζυγική σχέση του δικαστικού είχε και επαγγελματική παράμετρο, δηλαδή από την αλληλογραφία προκύπτει ότι η κυρία, ύπανδρος, είχε την εύνοια του εραστή της σε κάποιες εξετάσεις. Να υπογραμμίσω ότι αυτό προκύπτει από την παρακολούθηση ενώ αυτό που μας ενδιαφέρει πρωτίστως είναι γιατί ξεκίνησαν οι παρακολουθήσεις. Για ποιο λόγο και με ποιον εντολέα. Η αλληλογραφία χρονολογείται επί Σαμαρά άρα κάποιος την αρχειοθέτησε και την αξιολόγησε ώστε να την ανασύρει την κατάλληλη στιγμή.

    *Δεν ξέρω τι θα έκανα αν ήμουν δικαστικός και μου ζητούσε η ερωμένη μου μια γυμνή φωτογραφία. Κατά πάσα πιθανότητα θα τη τραβούσα και θα την έστελνα. Επίσης θα έγραφα αγαπησιάρικα μηνύματα. Κι ας τινάζονταν όλα στον αέρα. Τα λέω αυτά επειδή στην περίπτωσή μου το «όλα» είναι το τίποτα, ούτε οικογένεια ούτε θέση έχω. Για τον αξιότιμο κύριο του ΣτΕ, το «όλα» περιέχει τα πάντα, τη ζωή του όλη.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:Τι συμβαίνει με την Αγγελική Φράγκου και έχει συνεχώς προβλήματα;

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σημαντικά προβλήματα ρευστότητας για Φράγκου και Οικονόμου. Όλο το παρασκήνιο.

    ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ: Μεγάλος διαγωνισμός του mononews.gr με 5 δωροεπιταγές από τα Attica συνολικής αξίας 1000 ευρώ 



    ΣΧΟΛΙΑ