• Πολιτική

    Είμαι Ελληνίδα, έχω επιχείρηση και αυτή την στιγμή ταξιδεύω για Βουλγαρία


    **Αν ζούσα στη Φλώρινα και αν είχα επιχείρηση, αυτή τη στιγμή θα ταξίδευα για Σόφια. Θα άλλαζε την έδρα της επιχείρησής μου. Ναι, δεν μπορεί να κοροϊδεύουν τον κόσμο τόσο άσχημα. Για τους αξιωματούχους της κυβέρνησης μιλάω. Ο επικεφαλής του μεγαλύτερου ασφαλιστικού ταμείου της χώρας πρότεινε να πηγαίνουν στην Βουλγαρία όσοι δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις του κράτους. Στην αρχή έλεγα να μην αναφέρω το όνομά του αλλά το ξανασκέφτηκα. Αυτός ο άνθρωπος, ο διοικητής του ΟΑΕΕ ίσως κατέλθει υποψήφιος στις επόμενες βουλευτικές εκλογές. Για να ξέρετε τι είναι ο καθένας, ονομάζεται Δημήτρης Τσακίρης.

    *Με ενημέρωσε η Βιβή, μια φίλη που έχει κατάστημα εσωρούχων, εκείνη τα παρακολουθεί αυτά. Μου έχει κατά καιρούς αναφέρει ζητήματα τζίρου και μνημονίων. Οι γυναίκες δεν αγοράζουν πια περίτεχνα εσώρουχα. Αφενός είναι ακριβά, αφετέρου έχει εξαφανιστεί η λίμπιντο, των γυναικών και των εραστών τους. Μου έλεγε λοιπόν η Βιβή ότι από τον κύκλο εργασιών της, το 80 % πηγαίνει στο κράτος. Εφορία και ασφαλιστικό ταμείο. Με τα υπόλοιπα, δηλαδή με το 20% πληρώνει τους λογαριασμούς, ρεύμα, νερό, τηλέφωνο. Το ακίνητο είναι ιδιόκτητο. Αν είχε ενοίκιο να πληρώνει, θα είχε βάλει λουκέτο.

    *Ο διοικητής του ασφαλιστικού ταμείου, ο Τσακίρης, είχε πάει στη Φλώρινα να μιλήσει στον κόσμο για τις νέες εισφορές. Εκεί λοιπόν του είπαν ότι το 40% των επιχειρήσεων της πόλης έχει κλείσει τα τελευταία χρόνια. Στην επισήμανση ότι το κράτος τα παίρνει όλα, ο διοικητής είπε ότι όσοι το θεωρούν πατριωτικό, μπορούν να μετακομίσουν στην Βουλγαρία. Η Βιβή συμπλήρωσε ότι υπάρχει και η Κύπρος, μια χαρά οργανωμένο κράτος. Η Βιβή το είπε για πλάκα, δεν το εννοεί και έχει κάθε δικαίωμα να κάνει πλάκα. Εκπροσωπεί τον εαυτό της και τα σουτιέν της βιτρίνας της.

    *Μου κάνει εντύπωση που δεν αντέδρασε κανείς από την κυβέρνηση. Δεν προσπάθησε κανείς να τον μαζέψει, να εξηγήσει ότι ήταν ένα κακόγουστο αστείο. Αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι στο ΣΥΡΙΖΑ ζουν στη μέθη της εξουσίας και δεν αντιλαμβάνονται τις απρέπειες και τα χονδροειδή λάθη. Η απάντηση της Φλώρινας θα έπρεπε να είναι μια σειρά από λουκέτα. Να φύγουν όλοι έστω για ένα εξάμηνο. Να παραλύσει η επιχειρηματικότητα. Το είπα αυτό στη Βιβή και διαφωνεί. Λέει ότι θα ήταν σε βάρος όλων μας, μακροπρόθεσμα. Έτσι κερδίζει ο ΣΥΡΙΖΑ, χάρη στο φιλότιμο των ανθρώπων που έχει βαλθεί να καταστρέψει.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Απίστευτα προκλητικός ο διοικητής του ΟΑΕΕ: Αν δεν μπορείς να πληρώσεις το χαράτσι των εισφορών να πας στη Βουλγαρία!

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Άγης Βερούτης: Ελεύθεροι επαγγελματίες πηγαίνετε στην Βουλγαρία. Στην Ελλάδα θα πάτε φυλακή

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ:

    http://www.mononews.gr/ine-ellada-ti-voulgaria-bff/53110



    ΣΧΟΛΙΑ