• Top Stories

    Οργισμένη αντίδραση της ΠΑΣΠ στην αφίσα – πρόκληση της “Πανσπουδαστικής”

    ΠΑΣΠ


    Έντονες αντιδράσεις και δυσαρέσκεια στις τάξεις της ΠΑΣΠ έχει προκαλέσει μια κίνηση της Πανσπουδαστικής Κίνησης Συνεργασίας. Συγκεκριμένα, οι άνθρωποι των αριστερών φρονημάτων του κινήματος, εμπνευσμένοι από την πασίγνωστη τηλεοπτική σειρά “Walking Dead”, δημιούργησαν το “ΠΑΣΟΚing Dead”.

    Η σειρά αφορά, όπως είναι γνωστό, τα ζόμπι και σε τέτοια μορφή εμφανίζονται στην εν λόγω αφίσα, τρία σημαντικά πρόσωπα της ιστορίας του πάλαι ποτέ κραταιού σοσιαλιστικού κόμματος. Αυτοί είναι οι Φώφη Γεννηματά, τωρινή πρόεδρος, ο Ευάγγελος Βενιζέλος, ο πρώην πρόεδρος και φυσικά ο Γιώργος Παπανδρέου, ο προ ολίγων ετών Πρωθυπουργός.

    Στην αφίσα, αναγράφεται η εξής λεζάντα: «Μην τους αναστήσεις, στις φοιτητικές εκλογές ψηφίζουμε Πανσπουδαστική». Όλα αυτά, όπως είναι λογικό, έχουν προκαλέσει οργή στην νεολαία του ΠΑΣΟΚ.

    Οπως ήταν αναμενόμενο η κίνηση αυτή προκάλεσε οργή στους κόλπους της νεολαίας του ΠΑΣΟΚ. Μάλιστα η ΠΑΣΠ από ΑΕΙ-ΤΕΙ Πάτρας, εξέδωσε και δελτίο Τύπου:

     «Με λύπη και οργή είδαμε την παρακάτω αφίσα των μελών της φοιτητικής οργάνωσης του ΚΚΕ.

    Η Πανσπουδαστική Κίνηση Συνεργασίας (ΠΚΣ) επέλεξε με αυτό τον τρόπο να ολοκληρώσει την προεκλογική της προσπάθεια ενόψει των φοιτητικών εκλογών. Σε μια πόλη, που η αδιαφάνεια στο δήμο κυριαρχεί με δεκάδες προσλήψεις μελών του ΚΚΕ από το παράθυρο, η ψήφος στην ΠΚΣ ισοδυναμεί με ψήφο εμπιστοσύνης σε αυτές τις πρακτικές.

    Να υπενθυμίσουμε πως ποτέ η συγκεκριμένη φοιτητική οργάνωση δεν επιτέθηκε με αυτό τον τρόπο στην ΔΑΠ, με την οποία φαίνεται πως συνεργάζονται μια χαρά στην διαδικασία απαξίωσης του ελληνικού πανεπιστημίου.
    Καταλαβαίνουμε τον φόβο σας, η ΠΑΣΠ από αυτές τις εκλογές θα βγει πιο δυνατή και θα ανακτήσει την εμπιστοσύνη των φοιτητών!

    Οι πρακτικές σας θα ηττηθούν».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Γεωπονική: Αδελφός μέλους των Πυρήνων της Φωτιάς ο ένας δράστης της ληστείας

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκάλυψη! Το εισαγγελικό έγγραφο που μπορεί να στείλει πίσω στη φυλακή τον Άκη Τσοχατζόπουλο

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Αρκετά πια: Να σταλεί τώρα στην εισαγγελέα κ. Ελένη Τουλουπάκη ο φάκελος της οικογένειας Λεμονή (Καλογήρου)

     



    ΣΧΟΛΙΑ