• Πολιτική

    Όπισθεν ολοταχώς στη Κυβέρνηση μετά τον σάλο: «Παγώνουν» τα ρουσφέτια ημετέρων στη Βουλή

    • NewsRoom
    βουτσης

    Νίκος Βούτσης


    Πανικό έφερε στο επιτελείο του Αλέξη Τσίπρα η κατακραυγή για τα δεκάδες ρουσφέτια συγγενών και φίλων μεγαλο-στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ και της Κυβέρνηση στο προνομιακό Ίδρυμα της Βουλής, με υπογραφή του Νίκου Βούτση. Πανικός ο οποίος τελικά οδήγησε τον Αλέξη Τσίπρα να ζητήσει το «πάγωμα» της διαδικασίας, αφήνοντας έκθετους όσους έσπευσαν να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα.

    Η κυνική παραδοχή της Τασίας Χριστοδουλοπούλου η οποία ομολόγησε με απίστευτο θράσος και αλαζονεία πως «εκμεταλλεύτηκε τις γνωριμίες της» για να διορίσεις την κόρη της στη Βουλή, αλλά και του ίδιου του Νίκου Βούτση, ο οποίος δεν είδε τίποτα μεμπτό στον διορισμό της πρώην συζύγου του, μόνο πρόβλημα δημιούργησαν στην εικόνα του ΣΥΡΙΖΑ. Όπως αναφέρουν πλέον κυβερνητικές πηγές, ο Αλέξης Τσίπρας επικοινώνησε με τον Πρόεδρο της Βουλής και ζήτησε να ανασταλεί η διαδικασία των μετατάξεων.

    Ωστόσο, ταυτόχρονα, οι ίδιες πηγές προσπαθούν να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις, υποστηρίζοντας πως όλα έγινα νόμιμα, με διαφάνεεια και με διακομματική συναίνεση. Προχωρούν όμως στο πάγωμα τις διαδικασίες καθώς όπως αναφέρουν η  ΝΔ αξιοποίησε τη διαδικασία «για να δημιουργήσει εντυπώσεις σε ένα κρεσέντο πολιτικής σκοπιμότητας».

    Ο Πρόεδρος της Βουλής αναμένεται να προβεί στις σχετικές ανακοινώσεις.



    ΣΧΟΛΙΑ