• LIFE&STYLE

    Όλο το παρασκήνιο από την παρουσίαση του νέου κόμματος της Ζωής

    • NewsRoom


    Η εκδήλωση-παρουσίαση του κόμματος «Πλεύση Ελευθερίας» πραγματοποιήθηκε, και τα παρασκήνια ήταν αρκετά και ιδιαίτερης σημασίας. Με πρωταγωνιστές τους πολιτικούς, του πολίτες και τον πατέρα της Ζωής Κωνσταντοπούλου. Η άφιξη της Ραχήλ Μακρή «τράβηξε» το ενδιαφέρων των δημοσιογράφων και των πολιτών. Οι μεν την φωτογράφιζαν και την βιντεοσκοπούσαν-και όλα αυτά από απόσταση- και οι δε έτρεχαν κοντά της προκειμένου να την συγχαρούν για την πολιτική της δράση και να της δείξουν με έμπρακτο τρόπο (αγκαλιές και φιλιά) το ότι εκτιμούν την πολιτική της δράση και στάση.

    Η πρώην βουλευτής Ραχήλ Μακρή (Α) και ο συνταγματολόγος Γιώργος Κασιμάτης (Δ) λίγο πριν την ομιλία της Ζωής Κωνσταντοπούλου (δε διακρίνεται) στην παρουσίαση του κόμματός της "Πλεύση Ελευθερίας", στο θέατρο Χυτήριο, την Τρίτη 19 Απριλίου 2016. ΑΠΕ ΜΠΕ/ΑΠΕ ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΠΕΛΤΕΣ

    Βέβαια, όταν έφτασε ο πατέρας της Κωνσταντοπούλου, Νίκος Κωνσταντόπουλος, πήρε τα βλέμματα των προαναφερθέντων από την κα. Μακρή και έγινε το επίκεντρο. Παρότι επέλεξε να κρατήσει «χαμηλό» profile, οι παρευρισκόμενοι τον πλησίαζαν επιδιώκοντας να τον συγχαρούν. «Συγχαρητήρια για την κόρη σας» ήταν η φράση που άκουγε κανείς εύκολα. Ενώ ένας κύριος του είπε «Εγώ κ. Κωνσταντόπουλε να ψηφίσω την κόρη σας γιατί δεν έκανε κωλοτούμπα» και εκείνος απάντησε «Δεν έκανε κωλοτούμπα και ούτε επρόκειτο να κάνει, την εμπιστεύομαι. Δίνει το δικό της αγώνα».

    12

    Low profile, κράτησε και η μητέρα της κα. Κωνσταντοπούλου, Λίνα Αλεξίου, η οποία καθόταν στις μπροστινές θέσεις, φανερά χαρούμενη και υπερήφανη για την κόρη της, δείχνοντας παράλληλα εμπιστοσύνη στα όσα έλεγε και στο ότι ότι λέει θα το κάνει πράξη.

    13

    Το θέατρο Χυτήριο, γέμισε από ανθρώπους της πολιτικής, του κινηματογράφου, του θεάτρου. Παρόντες, μεταξύ άλλων, η πρώην βουλευτής των ΑΝΕΛ Ραχήλ Μακρή, οι ηθοποιοί Χάρης Σιώζος και Βάσια Παναγοπούλου, ο σκηνοθέτης Μανούσος Μανουσάκης, ο γνωστός σκιτσογράφος Στάθης, η ακτιβίστρια Αυγή Βουτσινά (που είχε πετάξει την κότα στο μέγαρο Μαξίμου), η τηλεκριτικός Ντέπυ Γκολεμά κ.α.

    Η τηλεκριτικός Ντέπυ Γκολεμά
    Η τηλεκριτικός Ντέπυ Γκολεμά
    Η Βάσια Παναγοπούλου και ο Χάρης Σιώζος
    Η Βάσια Παναγοπούλου και ο Χάρης Σιώζος
    Η ακτιβίστρια Αυγή Βουτσινά
    Η ακτιβίστρια Αυγή Βουτσινά
    ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΝΕΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ "ΠΛΕΥΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ" ΒΑΛΑΒΑΝΗ Ν
    Νάντια Βαλαβάνη

    Οι πολίτες

    17

    Πριν την άφιξη της κα. Κωνσταντοπούλου ένας από τους παρευρισκόμενους φώναζε ανά τακτά χρονικά διαστήματα «κάτω η Χούντα», «τέλος στην τρομοκρατία» και «Merkel go home». Σε αυτά τα συνθήματα, οι αντιδράσεις δεν ήταν αντίθετες αλλά δεν έλειπαν βέβαια και κάποια αυθόρμητα γέλια στο άκουσμα αυτών από τους υπόλοιπους παρευρισκόμενους.
    Ενώ ένας άλλος παρευρισκόμενος από το κοινό φώναξε «και με σένα καπετάνισσα», η κ. Κωνσταντοπούλου απάντησε «Καπετάνιος ο Λαός».



    ΣΧΟΛΙΑ