• LIFE&STYLE

    Αποχωρεί από τον ΣΚΑΪ η Ευρυδίκη Βαλαβάνη – Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα

    • Νίκη Καξερή
    Survivor

    Ευρυδίκη Βαλαβάνη


    Μετά από 13 χρόνια πορείας στον ΣΚΑΪ, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη που εργάστηκε ως αθλητικογράφος, ενώ στη συνέχεια συμμετείχε στο Survivor και το Survivor: Πανόραμα, ανακοίνωσε την αποχώρησή της από το σταθμό.

    Με μία φωτογραφία της από εκπομπή του σταθμού, η Ευρυδίκη έγραψε ένα κείμενο προκειμένου να αποχαιρετήσει τους συναδέλφους της.

    «Δεν τα πήγαινα ποτέ καλά με τους αποχαιρετισμούς. Ήρθε όμως αυτή η στιγμή που πρέπει να το κάνω. Μετά από 13 ολόκληρα χρόνια κλείνει ένας μεγάλος κύκλος της ζωής μου. Ο ΣΚΑΪ ήταν για μένα ένα μεγάλο σχολείο, έμαθα και πήρα πολλά μαθήματα.

    Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συναδέλφους μου για τα όμορφα και τα δύσκολα που περάσαμε όλα αυτά τα χρόνια! Καλή δύναμη σε όλους και δεν θα χαθούμε! Θα κλείσω κάπως έτσι… ”Μπορώ να συνοψίσω ότι έχω μάθει για τη ζωή σε μία μόνο λέξη: συνεχίζεται”. Εις το επανιδείν».

    View this post on Instagram

    Δεν τα πήγαινα ποτέ καλά με τους αποχαιρετισμούς. Ήρθε όμως αυτή η στιγμή που πρέπει να το κάνω. Μετά απο 13 ολόκληρα χρόνια κλείνει ένας μεγάλος κύκλος της ζωής μου. Ο ΣΚΑΙ ήταν για ‘μένα ένα μεγάλο σχολείο, έμαθα και πήρα πολλά μαθήματα. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συναδέλφους μου για τα όμορφα και τα δύσκολα που περάσαμε όλα αυτά τα χρόνια! Καλή δύναμη σε όλους και δεν θα χαθούμε! Θα κλείσω κάπως έτσι… «Μπορώ να συνοψίσω ότι έχω μάθει για τη ζωή σε μία μόνο λέξη: συνεχίζεται!» Εις το επανιδείν ?? _____________________________________ #thankyouforall

    A post shared by EVRIDIKI • VALAVANI • OFFICIAL (@evridiki_valavani) on

    Παράλληλα, ο Alpha ανακοίνωσε ότι στη νέα εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού με τίτλο Καλύτερα Δε Γίνεται θα συμμετέχει και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη με τον Κώστα Τσουρό, την Φωτεινή Πετρογιάννη και τον πρώην παίκτη του Survivor 2, Χάρη Γιακουμάτο. Η εκπομπή θα προβάλλεται κάθε Σαββατοκύριακο στις 13:50 το μεσημέρι.

    Πριν από μερικές ημέρες, η ίδια ανακοίνωσε στο Instagram ότι πλέον ανήκει στην ομάδα της Digital Minds, κάτι που σημαίνει ότι θα επικεντρωθεί και στο κανάλι της στο YouTube.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: «Μουρμούρα»: Η πρώτη φωτογραφία της Κλέλιας Ρένεση με τον Βλαδίμηρο Κυριακίδη

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η λεπτομέρεια που μπορεί να προδώσει την εγκυμοσύνη της Μέγκαν Μαρκλ – Και δεν είναι η κοιλιά της

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Αυτή είναι η νέα εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού στον Alpha (pics + video)



    ΣΧΟΛΙΑ