• Πολιτική

    Οδοντιατρικός Σύλλογος Αττικής: Έντονη αντίδραση στις δηλώσεις Όθωνα Ηλιόπουλου περί φοροδιαφυγής

    • NewsRoom
    Όθων Ηλιόπουλος

    Όθων Ηλιόπουλος


    Την έντονη διαμαρτυρία του «για την συλλήβδην στοχοποίηση των οδοντιάτρων» εκφράζει, σε σχετική ανακοίνωσή του, ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Αττικής, «με αφορμή τις δηλώσεις του υποψήφιου βουλευτή Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ Όθωνα Ηλιόπουλου περί τεράστιας φοροδιαφυγής στον Οδοντιατρικό κλάδο»

    Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο Σύλλογος «Οι οδοντίατροι, όπως και οι λοιποί επαγγελματίες υγείας, εκτελούν με υπευθυνότητα το έργο τους, συμβάλλουν στη προστασία της δημόσιας υγείας, προσφέρουν στην εθνική οικονομία, ανάλογα με τις δυνάμεις τους και δεν πρέπει να εργαλειοποιούνται στα πλαίσια των προεκλογικών αντιπαραθέσεων και δη με γνώμονα το εάν ψηφίζουν ή δεν ψηφίζουν το ένα ή το άλλο κόμμα.

    Οποιαδήποτε μομφή κατά των οδοντιάτρων θα πρέπει να αποδεικνύεται, κατά περίπτωση, άλλως, συνιστά συκοφαντία».

    Όθων Ηλιόπουλος: Δεν μας ψηφίζουν οι οδοντίατροι, οπότε ας πληρώσουν κάτι παραπάνω

    Ο επικεφαλής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Όθων Ηλιόπουλος μιλούσε για θέματα πάταξης της φοροδιαφυγής και μεταξύ άλλων ανέφερε: «Η φοροδιαφυγή που θα πιάσεις από το ψηφιακό σύστημα θα καλύψει μέρος του κόστους του. Δεν μπορείς πια να πηγαίνεις στον οδοντίατρο και στον γιατρό και να μην πληρώνεις.

    Δεν μπορεί να λέει φυσική εξέταση αλλά δεν έγινε επίσκεψη, άρα όλοι θα ξέρουμε πόσες επισκέψεις έγιναν σε κάθε γιατρό και σε κάθε οδοντίατρο. Μεγάλη φοροδιαφυγή. Δεν είναι φιλολαϊκό μέτρο, δεν είναι λαϊκίστικο μέτρο. Αλλά να σας πω κάτι μεταξύ μας; Δεν μας ψηφίζουν οι οδοντίατροι έτσι και αλλιώς, οπότε ας πληρώσουν κάτι παραπάνω».

    Διαβάστε επίσης:

    Πώς ο Πιτσιλής «έπιασε» το μοντέλο-influencer και τον γνωστό παρουσιαστή για φοροδιαφυγή

    Δολοφονία 27χρονης στην Κω: Δίωξη για ανθρωποκτονία στον 32χρονο Μπαγκλαντεσιανό

    Συνελήφθη στην Αθήνα ο σύζυγος της CEO του ΔΕΣΦΑ

    ──────────────────

    Εκλογές 2023



    ΣΧΟΛΙΑ