ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τρεις ταινίες στο ίδιο έργο του Open, αλλαγές στον Σκάι, η «αρπαγή» της ωραίας Εμινέ Γεσίρ, ένα ερωτικό σκάνδαλο, έρχεται το Mega Radio
Επίθεση στην Κυβέρνηση επιχειρεί ο ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή την πρόταση του Μαξίμου για την τοποθέτηση του Κωνσταντίνου Ζούλα στη θέση του νέου προέδρου της ΕΡΤ. Σύμφωνα μάλιστα με την Κουμουνδούρου, ο διορισμός καταλύει κάθε δυνατότητα αντικειμενικής ενημέρωσης.
Παράλληλα, επιτίθεται σε όσους όλο το προηγούμενο διάστημα άσκησαν κριτική για την ακραία προπαγάνδα υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ από εκπομπές της ΕΡΤ, υποστηρίζοντας πως τώρα μιλούν για μια «νέα αρχή» με τον διορισμό του κ. Ζούλα.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ:
Η σημερινή απόφαση του κ. Μητσοτάκη να προτείνει για πρόεδρο της ΕΡΤ τον μέχρι χτες διευθυντή του γραφείου Τύπου του, επιβεβαιώνει την ουσία του περίφημου “επιτελικού κράτους”: το κράτος στην υπηρεσία της Ν.Δ. και του κ. Μητσοτάκη προσωπικά.
Η απόφαση αυτή δεν πρέπει να εκπλήξει κανέναν. Ο κ. Μητσοτάκης αρχικά προχώρησε στην υπαγωγή της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης και της ΕΡΤ στο πρωθυπουργικό γραφείο. Σήμερα προχώρησε στο επόμενο βήμα. Ο διορισμός του κ. Ζούλα καταλύει κάθε δυνατότητα αντικειμενικής ενημέρωσης, ενώ παραπέμπει σε αυταρχικές αντιλήψεις για τον ευθύ έλεγχο της δημόσιας συχνότητας από το πρωθυπουργικό γραφείο.
Ο ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλλει αυτήν την πρωτοφανή και αντιδεοντολογική μεθόδευση. Παρακολουθεί με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τις αντιδράσεις των μόνιμων συκοφαντών της ΕΡΤ που αίφνης ανακαλύπτουν στον διορισμό του κυρίου Ζούλα μια “νέα αρχή”. Κυρίως όμως καλεί τα κόμματα της αντιπολίτευσης, τις δημοσιογραφικές ενώσεις και τους πολίτες που απαιτούν αντικειμενική ενημέρωση από την δημόσια ραδιοτηλεόραση να αντιδράσουν.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Σεισμός: Τα ρήγματα της Εύβοιας, οι ισχυρότερες δονήσεις στην ιστορία και η… φονική Αταλάντη
- Ισχυρός σεισμός 5,2 Ρίχτερ ταρακούνησε την Αττική – Στα Νέα Στύρα Ευβοίας το επίκεντρο, τι λένε οι σεισμολόγοι
- Λ. Βιλδιρίδη: Τα έργα του Ταμείου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας για την Υγεία που αλλάζουν το ΕΣΥ
- ΙΟΝ: Τι ταμείο έκανε η NuCrema πριν περάσει στα χέρια του Σπύρου Θεοδωρόπουλου
