• Πολιτική

    Ο Πολάκης ενεργοποιεί το «πειθαρχικό» του ΣΥΡΙΖΑ: Αύριο ενώπιον Γεροβασίλη και Τζανακόπουλου για εξηγήσεις

    • NewsRoom
    Παύλος Πολάκης και Αλέξης Τσίπρας

    Παύλος Πολάκης και Αλέξης Τσίπρας


    Ακάλυπτο σε σκληρή κριτική αφήνει για ακόμη μια φορά τον Αλέξη Τσίπρα ο Παύλος Πολάκης.

    Ανελέητο σφυροκόπημα από την κυβέρνηση, η οποία δια του υπουργού Επικρατείας Γιώργου Γεραπετρίτη ουσιαστικά ταύτισε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ με τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Υγείας, μετά την κάλυψη που παρείχε ο πρώτος στον δεύτερο, κατά την συνέντευξή του χθες το βράδυ στο Star, για το σπιτικό γλέντι, στο οποίο παρευρέθηκε ο κ. Πολάκης -γιατρός ο ίδιος- αγνοώντας κάθε μέτρο και περιορισμό για την διασπορά του κορονοϊού.

    Η προκλητική ανάρτηση του Παύλου Πολάκη, την ώρα που η χώρα βρίσκεται στην δεύτερη καραντίνα και οι πολίτες έχουν παραχωρήσει πολλές από τις ατομικές τους ελευθερίες για να περιοριστεί η διασπορά του κορονοϊού, φαίνεται πως προκάλεσε έντονη δυσαρέσκεια και στην Κουμουνδούρου, παρά την μερική έστω κάλυψη που του προσέφερε ο Αλέξης Τσίπρας.

    Έτσι, προφανώς με προεδρική εντολή, λειτουργεί για πρώτη φορά το «πειθαρχικό» του κόμματος, δηλαδή η επιτροπή Γεροβασίλη – Τζανακόπουλου, ενώπιον της οποίας καλείται για εξηγήσεις ο Παύλος Πολάκης.

    Ο γραμματέας του κόμματος, Δημήτρης Τζανακόπουλος και η γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, Όλγα Γεροβασίλη, κάλεσαν τον κ. Πολάκη, την Τετάρτη, στην Κουμουνδούρου, προκειμένου να δώσει εξηγήσεις και να του κάνουν συστάσεις.



    ΣΧΟΛΙΑ