ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ακάλυπτο σε σκληρή κριτική αφήνει για ακόμη μια φορά τον Αλέξη Τσίπρα ο Παύλος Πολάκης.
Ανελέητο σφυροκόπημα από την κυβέρνηση, η οποία δια του υπουργού Επικρατείας Γιώργου Γεραπετρίτη ουσιαστικά ταύτισε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ με τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Υγείας, μετά την κάλυψη που παρείχε ο πρώτος στον δεύτερο, κατά την συνέντευξή του χθες το βράδυ στο Star, για το σπιτικό γλέντι, στο οποίο παρευρέθηκε ο κ. Πολάκης -γιατρός ο ίδιος- αγνοώντας κάθε μέτρο και περιορισμό για την διασπορά του κορονοϊού.
Η προκλητική ανάρτηση του Παύλου Πολάκη, την ώρα που η χώρα βρίσκεται στην δεύτερη καραντίνα και οι πολίτες έχουν παραχωρήσει πολλές από τις ατομικές τους ελευθερίες για να περιοριστεί η διασπορά του κορονοϊού, φαίνεται πως προκάλεσε έντονη δυσαρέσκεια και στην Κουμουνδούρου, παρά την μερική έστω κάλυψη που του προσέφερε ο Αλέξης Τσίπρας.
Έτσι, προφανώς με προεδρική εντολή, λειτουργεί για πρώτη φορά το «πειθαρχικό» του κόμματος, δηλαδή η επιτροπή Γεροβασίλη – Τζανακόπουλου, ενώπιον της οποίας καλείται για εξηγήσεις ο Παύλος Πολάκης.
Ο γραμματέας του κόμματος, Δημήτρης Τζανακόπουλος και η γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, Όλγα Γεροβασίλη, κάλεσαν τον κ. Πολάκη, την Τετάρτη, στην Κουμουνδούρου, προκειμένου να δώσει εξηγήσεις και να του κάνουν συστάσεις.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ποιόν είδε ο Αδωνις στον Λευκό Οίκο, πότε πιάνει δουλειά ο Πιέρρ, ποιος υπουργός κερνάει κρασάκι, το dogfight στο Αιγαίο και το άγριο beef στη Βουλή
- Άδωνις Γεωργιάδης – ΗΠΑ: Πολλές κλινικές μελέτες έρχονται στην Ελλάδα – Με ποιες εταιρείες έγιναν επαφές
- Η ακρίβεια ως κληρονομιά: Lange & Söhne Lange 1 Daymatic HONEYGOLD®
- Έλλη Ιωάννου: Bliss, Asshole, το σουρεάλ στη σύγχρονη γλώσσα