• Πολιτική

    Ο Παναγιώτης Πικραμμένος στην θέση του αντιπροέδρου της κυβέρνησης

    Παναγιώτης Πικραμμένος


    Για το πόστο του αντιπροέδρου της κυβέρνησης ετοιμάζεται ο πρώην ανώτατος δικαστικός Παναγιώτης Πικραμμένος, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από το κυβερνητικό στρατόπεδο.

    Σε εξέλιξη είναι ακόμη αυτή την ώρα οι διεργασίες για την σύνθεση του νέου υπουργικού συμβουλίου. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο Κυριάκος Μητσοτάκης προορίζει τον Παναγιώτη Πικραμμένο για το πόστο του αντιπροέδρου της κυβέρνησης.

    Ο κ. Πικραμμένος βρίσκεται πολύ κοντά στον νέο πρωθυπουργό, αφού υπήρξε για πολύ καιρό σύμβουλός του σε νομικά θέματα. Η επιλογή του προσώπου του έχει και ισχυρό συμβολισμό, αφού είναι ένα από τα δέκα πολιτικά πρόσωπα, μαζί με τον Αντώνη Σαμαρά και τον Ευάγγελο Βενιζέλο, για τα οποία έγινε έρευνα από την Δικαιοσύνη για την υπόθεση Novartis.

    Η υπόθεση μπήκε στο αρχείο, ενώ έχει μείνει στην μνήμη πολλών η αξιοπρεπής στάση του πρώην πρωθυπουργού, στην ομιλία του στην Βουλή για την υπόθεση, όπου δεν κατάφερε να συγκρατήσει την συγκίνησή του για το γεγονός ότι μετά από μια ανεπίληπτη θητεία σε δημόσιες θέσεις, αντιμετώπιζε την κατηγορία της δωροληψίας.



    ΣΧΟΛΙΑ