ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πρόβες με τους «Πέρσες» του Αισχύλου παρακολούθησε το απόγευμα στο Εθνικό Θέατρο ο πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, δείχνοντας έμπρακτα, και με αυτόν τον τρόπο, την στήριξή του στον πολιτισμό.
Ο πρωθυπουργός συνοδευόταν από την υπουργό Πολιτισμού κυρία Λίνα Μενδώνη ενώ τους υποδέχθηκε ο διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου και σκηνοθέτης της παράστασης των «Περσών» Δημήτρης Λιγνάδης. Όλοι φορούσαν προστατευτικές μάσκες, μάλιστα ο χαιρετισμός τους μέσω του αγγίγματος των «αγκώνων» έδωσε στη συνάντηση ιδιαίτερο τόνο αλλά και το μήνυμα των μέτρων που πρέπει να τηρούνται.

Λίγο πριν ο κ. Μητσοτάκης πέρασε το κατώφλι της εκκλησίας του Αγίου Κωνσταντίνου, επ΄ευκαιρία της σημερινής εορτής, στη μνήμη του πατέρα του Κώστα Μητσοτάκη. Το όνομα του παππού έχει λάβει άλλωστε ως γνωστόν, ο γιος του πρωθυπουργού, Κώστας.
Η παράσταση των «Περσών» πρόκειται να ανέβει το καλοκαίρι στην Επίδαυρο στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Φεστιβάλ Αθηνών.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τα μεγαλύτερα πλοία μεταφοράς κοντέινερ στον κόσμο πάνω από 400 μέτρα
- Άδωνις Γεωργιάδης: Διαψεύδει ότι ζητήθηκε αλλαγή στην ώρα θανάτου του Γιώργου Μαζωνάκη
- Θωμάς Καζάκος στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ: «Η ναυτιλία δεν πρέπει να κρατείται όμηρος»
- Καρυστιανού για θάνατο Μαζωνάκη: «Η κβαντική τεχνολογία είναι το μέλλον της ιατρικής» – Τι απαντά στον Άδωνι Γεωργιάδη (Βίντεο)
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.