• Πολιτική

    O καιρός σήμερα

    • NewsRoom
    καιρος


    Αυξημένες νεφώσεις σε ολόκληρη σχεδόν τη χώρα, περιμένουμε την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2018. Παγετός θα εκδηλωθεί νωρίς το πρωί στη Δυτική Μακεδονία. Τις πρωινές ώρες η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη, κυρίως στα ανατολικά ηπειρωτικά και στο Αιγαίο.

    Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από -2 έως 8 βαθμούς, στην Κεντρική και Βόρεια Ελλάδα από 1 έως 13 βαθμούς, στην Ήπειρο από 2 έως 14 βαθμούς, στη Δυτική και Νότια Ελλάδα από 5 έως 15, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 2 έως 16 βαθμούς, στα νησιά του Κεντρικού και Βόρειου Αιγαίου από 6 έως 14 βαθμούς και στις υπόλοιπες νησιωτικές περιοχές από 8 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

    Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 5 μποφόρ. Εξαίρεση αποτελούν τα θαλάσσια τμήματα των Δωδεκανήσων όπου αρχικά θα πνέουν ενισχυμένοι δυτικοί βορειοδυτικοί άνεμοι εντάσεων 5 με 7 μποφόρ, αλλά βαθμιαία θα εξασθενήσουν. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις ασθενείς μέχρι σχεδόν μέτριοι 3 με 4 μποφόρ.

    Στην Αττική περιμένουμε λίγες νεφώσεις οι οποίες σταδιακά θα αυξηθούν. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις με εντάσεις έως 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 16 βαθμούς.

    Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς. Η θερμοκρασία στην πόλη θα κυμανθεί από 5 έως 12 βαθμούς, αλλά περιφερειακά της πόλης οι ελάχιστες θα είναι 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερες.



    ΣΧΟΛΙΑ