ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Δύο 24ωρα μετά τα επεισόδια στο γήπεδο της Τούμπας κατά τη διάρκεια του αγώνα ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης συναντήθηκε με τους αρχηγούς της ομάδας του.
Η συγκεκριμένη συνάντηση, που έγινε λίγο μετά το τέλος της προπόνησης των παικτών, φέρεται να έγινε μετά από πρωτοβουλία των παικτών της ομάδας, στο “Μακεδονία Παλλάς”.
Ο γιος του Ιβάν Σαββίδη και μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Γιώργος Σαββίδης μοιράστηκε στο Instagram μία φωτογραφία από τη συνάντηση γράφοντας, «Όλοι μαζί, μια οικογένεια».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Αστυνομία Θεσσαλονίκης: Η σύλληψη Σαββίδη θα μπορούσε να οδηγήσει σε εξέγερση των οπαδών
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φίλης κατά Σαββίδη: Δεν είναι δυνατόν οι «νονοί» του ποδοσφαίρου να ελέγχουν ΜΜΕ
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Βασίλης Σεμερτζίδης: Το «βουνό» του Ιβάν Σαββίδη (pics)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Συντάξεις χηρείας: Ρύθμιση-ασπίδα για 130.000 δικαιούχους μετά την απόφαση του ΣτΕ – Στο τραπέζι και η περικοπή μετά την τριετία
- Ράφα Ναδάλ: Η αυτοκρατορία των 200 εκατ. ευρώ που χτίζει μετά το τένις
- Συνταγματική Αναθεώρηση: Αμνηστία για πολιτικά εγκλήματα, επιστολική ψήφος και εκλογικός νόμος στο επίκεντρο
- Attica Πολυκαταστήματα: Ολοκληρώθηκε η παράλληλη διάθεση 900.000 μετοχών

Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.