• Πολιτική

    Ο Γ. Παπανδρέου «καλωσόρισε» στην Αχαΐα τους υποψήφιους Τσίπρα και Μητσοτάκη

    Γιώργος Παπανδρέου: Εκλέχτηκε πρόεδρος της Επιτροπής για τη Δημοκρατία του Συμβουλίου της Ευρώπης

    Γιώργος Παπανδρέου


    Η Αχαΐα θα έχει την τιμητική της στη μάχη των εθνικών εκλογών της 7ης Ιουλίου, καθώς στην συγκεκριμένη εκλογική περιφέρεια θα ζητήσουν τη ψήφο των πολιτών ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου (με το ΚΙΝΑΛ), όσο και ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, αλλά και ο απερχόμενος πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος έσπευσε να ακολουθήσει κατά πόδας τον βασικό αντίπαλό του.

    Η ανακοίνωση της υποψηφιότητας του κ. Τσίπρα, μετά από αυτή του κ. Μητσοτάκη, έφερε την αντίδραση του πρώην προέδρου του ΠΑΣΟΚ, κ.  Γιώργου Παπανδρέου. Μόλις ενημερώθηκε, ο κ. Παπανδρέου είπε στους συνεργάτες του: «Καλώς να ορίσουν στα προοδευτικά χώματα της Αχαΐας. Θα τους υποδεχθούμε ως καλοί οικοδεσπότες. Δώσαμε επί δεκαετίες αγώνες για να υπάρξει δημοκρατία και πολίτικος πολιτισμός στον τόπο».

    Πέρα από την Αχαΐα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα είναι υποψήφιος και στη Δυτική Αττική. Από την πλευρά του ο κ. Τσίπρας θα είναι υποψήφιος και στον νομό Λαρίσης, ενώ σύντομα αναμένεται να ανακοινώσει και την τρίτη περιφέρεια που θα είναι υποψήφιος.



    ΣΧΟΛΙΑ