• Πολιτική

    Ο Χάρης Ρώμας υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με τον Πατούλη

    • NewsRoom


    Την υποψηφιότητα του κ. Χάρη Ρώμα στην περιφερειακή ενότητα του Κεντρικού Τομέα Αθηνών με το συνδυασμό «Νέα Αρχή για την Αττική», ανακοίνωσε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης.

    Ο κ. Ρώμας είναι συγγραφέας, ηθοποιός και σκηνοθέτης, βραβευμένος πολλές φορές για το έργο του. Έχει σπουδάσει υποκριτική και παράλληλα Ιατρική στο Πανεπιστήμιο Αθηνών.

    Αρκετά από τα θεατρικά έργα που έχει συγγράψει έχουν μεταφραστεί και παιχτεί σε θεατρικές σκηνές του εξωτερικού, με πολύ μεγάλη επιτυχία.

    Με αφορμή την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του κ. Ρώμα ο κ. Πατούλης τόνισε τα εξής:

    «Καλωσορίζουμε με ιδιαίτερη χαρά στο συνδυασμό μας τον Χάρη Ρώμα ένα διακεκριμένο καλλιτέχνη με μεγάλη προσφορά. Η επιλογή μας να προχωρήσουμε μαζί, αξιοποιώντας τις γνώσεις και την εμπειρία του διεκδικώντας μία νέα καλύτερη Αττική για όλους μας, σηματοδοτεί και τηνέμφαση που δίνουμε στον τομέα του πολιτισμού στη χώρα μας. Προτεραιότητα και στόχος μας είναι να ξαναστρέψουμε όλα τα βλέμματα στην Αττική μας διευρύνοντας με σχέδιο και όραμα τις προοπτικές ανάπτυξης και δημιουργώντας νέες θέσεις εργασίας, κρατώντας τους νέους στην πατρίδα τους. Συνεχίζουμε δυναμικά».

    Σε δηλώσεις του ο κ. Ρώμας ευχαρίστησε τον κ. Πατούλη για την πρόσκληση να συμμετάσχει ως υποψήφιος στο συνδυασμό επισημαίνοντας πως πρόκειται για έναν πολιτικό με σύγχρονη, δημιουργική σκέψη και όραμα. Στόχος μας είναι να υπηρετήσουμε τους πολίτες της Αττικής με τον καλύτερο τρόπο τόνισε και υπογράμμισε ότι υπάρχει μεγάλη διάθεση προσφοράς.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ανατροπή στο θάνατο του Αλέξανδρου Τσιάλτα – Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:Handelsblatt: Η Μέρκελ άλλαξε γνώμη για τον Τσίπρα μετά τη Συμφωνία των Πρεσπών



    ΣΧΟΛΙΑ