• Πολιτική

    Ο Αλέξης Τσίπρας οικογενειακώς στο Λονδίνο με… χαλαρή διάθεση (pic)


    Στη βρετανική πρωτεύουσα βρέθηκε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, λίγο πριν μεταβεί στις Βρυξέλλες για την άτυπη σύνοδο κορυφής που συγκαλείται για το προσφυγικό ζήτημα.

    Τον πρωθυπουργό συνόδευσαν στο Λονδίνο η σύντροφός του Μπέτυ Μπαζιάνα, και στα δύο τους παιδιά. Μαζί τους ήταν και ο δημοσιογράφος Γιάννης Κουτσομύτης, ο οποίος έκανε και την σχετική ανάρτηση της φωτογραφίας στον λογαριασμό του στο twitter.

    Δείτε τη φωτογραφία του δημοσιογράφου:

    O πρωθυπουργός εμφανίζεται με χαλαρή διάθεση, φορώντας ένα κόκκινο μπλουζάκι και ένα back –pack να απολαμβάνει τη βόλτα του στο Λονδίνο.

    Ο Αλέξης Τσίπρας μετά τη σύνοδο για το μεταναστευτικό στην έδρα της Κομισιόν θα επιστρέψει στο Λονδίνο για επίσημη επίσκεψη.

    Στη βρετανική πρωτεύουσα θα συναντηθεί με αξιωματούχους, μεταξύ άλλων με την πρωθυπουργό της χώρας Τερέζα Μέι και τον ηγέτη της αντιπολίτευσης Τζέρεμι Κόρμπιν.

    Στη σημερινή σύνοδο θα ταχθεί υπέρ μιας συλλογικής λύσης, τονίζοντας ότι το προσφυγικό είναι ζήτημα ευρωπαϊκό και ως τέτοιο πρέπει να αντιμετωπιστεί με ευρωπαϊκές και όχι μονομερείς πρωτοβουλίες.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:  Tρεις επιτυχημένοι εξαγωγείς συμβουλεύουν: «Πάρτε το ρίσκο και επενδύστε στις εξαγωγές»

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στο βάθος… ανασχηματισμός; To υπουργικό σχήμα που θα οδηγήσει την κυβέρνηση στις εκλογές

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: O Αρκάς «ξαναχτυπά» με καυστικό σκίτσο-σχόλιο με φόντο την ελληνική σημαία (pic)



    ΣΧΟΛΙΑ