• Πολιτική

    Νίκος Παππάς: Η δίωξή μου είναι πολιτική

    • NewsRoom
    Νίκος Παππάς

    Νίκος Παππάς


    «Πολιτική» χαρακτήρισε τη δίωξή του ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παππάς σχετικά με το ζήτημα των αδειών των τηλεοπτικών καναλιών.

    Σε ανακοίνωσή του στην επίσημη σελίδα του στο facebook, ο κ. Παππάς ανέφερε «Καμία δίωξη δεν μπορεί να κρύψει ότι εφαρμόσαμε το Σύνταγμα και διασφαλίσαμε τα συμφέροντα του Δημοσίου».

    Παράλληλα, για τη δίκη που ξεκίνησε σήμερα σχολίασε ότι ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης «προσβάλλει βάναυσα, με πρωτοβουλία και ευθύνη του, τη Δικαιοσύνη και το πολιτικό σύστημα. Ο βασικός υπεύθυνος του θεσμικού ξεπεσμού της πατρίδας μας εργαλειοποιεί τη Δικαιοσύνη. Σεβόμενος σε κάθε περίπτωση την ανεξαρτησία της, δεν θα συμβάλω σε αυτήν την εργαλειοποίηση».

    Πολιτική δίωξη – πολιτική στάση

    Συνεχίζοντας ο κ. Παππάς δήλωσε ότι δε μπορεί παρά να κρατήσει πολιτική στάση απέναντι στην πολιτική δίωξη που υπέστη.

    «Ως υπουργός της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, με πρωθυπουργό τον Αλέξη Τσίπρα, συνέβαλα ώστε να μπει για πρώτη φορά μετά από δεκαετίες τάξη στο τηλεοπτικό τοπίο, να εφαρμοστεί το Σύνταγμα, να μπει τέρμα στην ασυδοσία και για πρώτη φορά να διασφαλιστούν τα συμφέροντα του ελληνικού Δημοσίου. Αυτή την αλήθεια καμία δίωξη δεν μπορεί να την κρύψει», σχολίασε αναφορικά με τη θητεία του.

    Υπενθυμίζεται ότι η δίκη του Νίκου Παππά διακόπηκε σήμερα και θα συνεχιστεί την Τρίτη 22 Νοεμβρίου. Τόσο ο κ. Παππάς όσο και ο Χρήστος Καλογρίτσας δεν εμφανίστηκαν στο δικαστήριο.

     

    Διαβάστε επίσης:

    Ειδικό Δικαστήριο: Απόντες Παππάς-Καλογρίτσας στη δίκη για τις τηλεοπτικές άδειες

    Τσακλόγλου: Μεταρρυθμίσεις με κοινωνικό πρόσημο, ενίσχυση των ευάλωτων

    Δόμνα Μιχαηλίδου για Duo Day: Και στη δουλειά, κάνουμε την αόρατη αναπηρία ορατή!



    ΣΧΟΛΙΑ