array(0) {
}
        
    
Menu
-0.1%
Τζίρος: 219.75 εκατ.

Βύρων Νικολαΐδης: Τα σχέδια για μετεξέλιξη της PeopleCert σε Διεθνές Πανεπιστήμιο

To ΣτΕ απέρριψε τα ασφαλιστικά μέτρα των καναλαρχών

Απορρίφθηκαν όλες οι αιτήσεις ασφαλιστικών μέτρων των τηλεοπτικών σταθμών που είχαν συζητηθεί το απόγευμα της 17ης Σεπτεμβρίου κεκλεισμένων των θυρών και αφορούσαν τη συμμετοχή στο διαγωνισμό (κυρίως) των σχημάτων Καλογρίτσα και Σαββίδη, αλλά και άλλα αιτήματα που στρέφονταν ουσιαστικά όλοι εναντίον όλων. Την ερχόμενη Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου, παλιοί και νέοι καναλάρχες αναμένουν με αγωνία την […]

O Πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας Νίκος Σακελλαρίου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Νίκος Παππάς: Η δίωξή μου είναι πολιτική
ΕΣΡ: «Μαύρο» σε όσους τηλεοπτικούς σταθμούς δεν καταθέσουν αίτηση μέχρι αύριο το μεσημέρι
Χωρίς απόφαση η διάσκεψη του ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες
Για να μας βλέπεις πιο συχνά στα αποτελέσματα αναζήτησης Add mononews.gr on Google

Απορρίφθηκαν όλες οι αιτήσεις ασφαλιστικών μέτρων των τηλεοπτικών σταθμών που είχαν συζητηθεί το απόγευμα της 17ης Σεπτεμβρίου κεκλεισμένων των θυρών και αφορούσαν τη συμμετοχή στο διαγωνισμό (κυρίως) των σχημάτων Καλογρίτσα και Σαββίδη, αλλά και άλλα αιτήματα που στρέφονταν ουσιαστικά όλοι εναντίον όλων.

Την ερχόμενη Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου, παλιοί και νέοι καναλάρχες αναμένουν με αγωνία την κεκλεισμένων των θυρών διάσκεψη της διευρυμένης Ολομέλειας του Ανωτάτου Ακυρωτικού Δικαστηρίου η οποία θα αποφανθεί επί των προσφυγών για την αντισυνταγματικότητα του νόμου Παππά, των τηλεοπτικών σταθμών  Mega Channel, Antenna, Αlpha, Skai, Star Channelκαι (E-TV), καθώς  και της Ένωσης Ιδιοκτητών Τηλεοπτικών Σταθμών Εθνικής Εμβέλειας.

Υπενθυμίζεται, ότι τον περασμένο μήνα το ΣτΕ είχε απορρίψει τις  αιτήσεις προσωρινών διαταγών που είχαν καταθέσει οι 7 τηλεοπτικοί σταθμοί ζητώντας να παγώσει ο διαγωνισμός  για τις άδειες.

Τα ασφαλιστικά είχαν υποβληθεί από τους  Antenna, Mega Channel, Αlpha, ΣΚΑΙ και  Star όπως και τις τηλεοπτικές εταιρίες :  1) ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ Επιχείρηση Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, συμφερόντων του Βαγγέλη Μαρινάκη και 2) Ιωάννης-Βλαδίμηρος Καλογρίτσας Τηλεόραση Πανελλαδικής Κάλυψης Μονοπρόσωπη Ανώνυμη Εταιρεία.

Στρέφονταν κυρίως κατά των αποφάσεων του γενικού γραμματέα Ενημέρωσης (10 Αυγούστου 2016) με τις οποίες επικυρώθηκαν οι υποψηφιότητες των τηλεοπτικών σταθμών στον επίμαχο διαγωνισμό αδειοδότησης και σε πρώτο πλάνο βρίσκονταν οι συμμετοχές Καλογρίτσα και Σαββίδη, οι οποίες κρίθηκαν – ως προς αυτό- μη προβληματικές.

Στο πλαίσιο των ασφαλιστικών μέτρων είχαν κατατεθεί και 28 παρεμβάσεις με τις οποίες οι τηλεοπτικοί σταθμοί που ήδη λειτουργούν και οι τηλεοπτικές εταιρείες που έλαβαν ήδη άδεια, αλλά και επιλαχούσες στρέφονταν  η μια κατά της άλλης, προκειμένου κάποιοι να εξέλθουν από την όλη διαδικασία.

Οι 28 παρεμβάσεις έγιναν δεκτές από το ΣτΕ(παραδεκτές δηλαδή) , χωρίς αυτό   να επηρεάζει την απόρριψη των αιτήσεων ασφαλιστικών μέτρων.

Συγκεκριμένα παρεμβάσεις είχαν καταθέσει:

1) Η εταιρεία του Βαγγέλη Μαρινάκη (ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ).
2) Η εταιρεία  Dimera Investment Limited συμφερόντων του Ιβάν Σαββίδη.
3) Η τηλεοπτική εταιρεία του Ιωάννη Καλογρίτσα.
4) Η τηλεοπτική εταιρεία   Αlpha.
5) Ο τηλεοπτικός σταθμός Antenna.
6) Ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΙ.
7) Η Κυπριακή εταιρεία  “Ανεξάρτητος Τηλεοπτικός Πάροχος Περιεχομένου” (ITV CP).

Νέα ασφαλιστικά

Στο μεταξύ, στις 11π.μ. της 10ης Οκτωβρίου 2016 με πρόεδρο και πάλι τον κ. Σακελλαρίου και εισηγήτρια τη σύμβουλο Επικρατείας Μαρίνα Παπαδοπούλου, θα συζητηθούν οι νέες αιτήσεις ασφαλιστικών μέτρων που έχουν καταθέσει οι τηλεοπτικοί σταθμοί Αlpha, και Star, όπως και ο “Ανεξάρτητος Τηλεοπτικός Πάροχος Περιεχομένου” (ITV CP) που αφορούν αποφάσεις των κ.κ. Παππά και Κρετσου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: 

http://www.mononews.gr/ektakto-ste-aperripse-tis-prosfiges-ton-kanalion-gia-tis-tileoptikes-adies/69629

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

http://www.mononews.gr/tsipras-gia-kalogritsa-otan-zitise-chari-ton-petaxame-exo-mipos-tora-ine-siriza-o-marinakis-o-savvidis-o-kiriakou/77893

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

Μοιραστείτε την άποψή σας

Σχόλια
Οδηγίες

Για να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η ιστορική Παναχαϊκή περνά σε τουρκικά χέρια: Ποιος είναι ο Ισιτάν Γκιουν που αναλαμβάνει το management

Avin (Οικογένεια Βαρδινογιάννη): Αγόρασε ένα πλοίο έναντι 11 εκατ. δολαρίων

Η Pax Americana του Εξάρχου, η AKTOR και το 1 δις, η περίεργη άδεια της Superbet και ποιοι Ελληνάρες έβγαλαν χοντρά λεφτά, το παιχνίδι με το Ιατρικό, τα δώρα του Μεγάλου, 2 φορές υπερκάλυψη για τα Attica, ο υπουργός που έκλαιγε στο ΜΜ και ο Σαίξπηρ, η Μιλένα Αποστολάκη στο My Story

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η μεγάλη μετάβαση χτίζεται στη μικρή κλίμακα
Η «σκόνη» του Τσίπρα, η συνομιλία με τον… αστροναύτη Γολέμη, οι «πεντάρες» στο τάβλι του ΚΜ, οι κινητήρες του Τραμπ και το καφεδάκι του Προέδρου Νίκαρου με την Ελίζα
Στενά του Ορμούζ: Οι αμερικανικές δυνάμεις χτύπησαν ξανά ιρανικούς στόχους
Ζοζέφ Αούν: Πρώτο βήμα για την αποκατάσταση της εθνικής κυριαρχίας του Λιβάνου η συμφωνία με το Ισραήλ
Χεζμπολάχ: Η συμφωνία με το Ισραήλ δεν θα εφαρμοστεί, εκτός αν οδηγηθούμε σε εμφύλιο πόλεμο
Άκης Σκέρτσος: Πώς κωδικοποιείς και επικοινωνείς το κυβερνητικό έργο 7 χρόνων;
ΗΠΑ, Ισραήλ και Λίβανος υπέγραψαν τριμερή συμφωνία για ειρήνη στην περιοχή
Ισραήλ και Λίβανος υπογράφουν απόψε στην Ουάσινγκτον συμφωνία κατάπαυσης του πυρός
Τραμπ: Απειλεί ξανά με δασμούς 100% αν ευρωπαϊκές χώρες επιβάλουν φόρο ψηφιακών υπηρεσιών
Τραμπ: Ανόητη παραβίαση της εκεχειρίας από το Ιράν με drones κατά πλοίων