ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Αποκαλυπτική συνέντευξη στο ΡΙΚ δίνει ο τέως υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς, η οποία βγαίνει στον αέρα αυτή την Κυριακή στις 21.30. Από το τρέιλερ που είναι ήδη στον αέρα, αίσθηση προκαλεί η πρώτη δημόσια αποκάλυψη του Νίκου Κοτζιά για την υγεία του.
«Έχω κάνει έξι βαριά χειρουργεία καρκίνου, δεν το έχω πει ποτέ δημόσια αυτό. Όταν το έμαθα πήγα με τα πόδια μέχρι τη Νέα Φιλαδέλφεια και έλεγα ‘γιατί να μου συμβεί αυτό;’, γιατί το παιδί μου ήταν 7 χρόνων τότε» εξομολογείται ο Νίκος Κοτζιάς.
Επίσης, αποκαλύπτει ότι αποποιήθηκε την οικογενειακή του περιουσία και την χάρισε στην αδελφή του.
Η συνέντευξη δόθηκε πριν από λίγες μέρες στο Hilton Athens και στα αποσπάσματα που έχουν δοθεί στη δημοσιότητα, ο κ. Κοτζιάς λέει για τον Αλέξη Τσίπρα: «Είναι ο τύπος του ηγέτη που χρειάζεται η εποχή μας. Έγινε πρωθυπουργός χωρίς να ξέρει αγγλικά, τώρα μιλάει καλύτερα από τους περισσότερους».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Στην αντεπίθεση ο Κοτζιάς: Εθνικός συκοφάντης και εθνικός ψεύτης ο Πάνος Καμμένος
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νίκος Κοτζιάς: «Ζόραν και Νικόλα, σταθήκαμε μαζί στη σωστή πλευρά της ιστορίας»
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πετρέλαιο: Νέα Άνοδος 1,5% για τις τιμές έφεραν οι γεωπολιτικές ανησυχίες
- Υπουργείο Εργασίας: Έκτακτα μέτρα προστασίας για τους εργαζόμενους λόγω κακοκαιρίας
- Μηνύματα του 112 σε Μεσσηνία, Λακωνία, Αρκαδία και Κορινθία ενόψει των έντονων καιρικών φαινομένων – «Περιορίστε τις μετακινήσεις σας στις απολύτως αναγκαίες»
- Ryanair «τρολάρει» τον Μασκ με προσφορά για «Μεγάλους Ηλίθιους»