ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Την έντονη αντίδραση του πρώην συμβούλου του Αλέξη Τσίπρα, Νίκου Καρανίκα, προκάλεσε η απόφαση της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ για αποκλεισμό της υποψηφιότητας Κασσελάκη.
«Κατάφεραν οι βαρώνοι του Συριζα ΠΣ να μετατρέψουν την ΚΕ σε ένα όργανο άνευ ουσίας, ένα αντιδημοκρατικό όργανο», αναφέρει μεταξύ άλλων ο κ. Καρανίκας, κάνοντας λόγο για «ολιγαρχία».
«Δεν είναι Αριστερά» αναφέρει. «Μπλόκαραν την δημοκρατία, ούτε η ΝΔ δεν έπραξε έτσι. Δεν είναι αριστεροί , ούτε αριστερές… Είναι ανάξιοι της αριστερής ιστορίας… Πρώτα κούρασαν τον κόσμο και τώρα έκαναν την Αριστερά να ντρέπεται»
Η ανάρτηση του Νίκου Καρανίκα:
Αποκλεισμός ανθρώπου.
Μπλόκαραν την δημοκρατία.
Δεν είναι αριστερά.
Απλά και αντιδημοκρατικά. Όπως τους ταιριάζει.
Κατάφεραν οι βαρώνοι του Συριζα ΠΣ να μετατρέψουν την ΚΕ σε ένα όργανο άνευ ουσίας, ένα αντιδημοκρατικό όργανο.
Μια ολιγαρχία.
Κάτι σε βούρκο το πάνε αφού ψάχνουν τρόπο να ταυτιστεί το όργανο και η αριστερά με τον εαυτό τους.
Φοβούνται την δημοκρατική αναμέτρηση με τον σύντροφο Κασσελακη γιατί έχασαν μια φορά και θα χάσουν και την επόμενη φορά. Το ξέρουν ότι είναι ανίκανοι και παρωχημένοι.
Μπλόκαραν την δημοκρατία. Ούτε η ΝΔ δεν έπραξε έτσι.
Δεν είναι αριστεροί ούτε αριστερές. Αυτά είναι πρακτικές μιας πολιτικής των βαρόνων και ειναι προφανες ότι επρόκειτο για καταχραστές της ιστορίας.
Είναι ανάξιοι της αριστερής ιστορίας. Ξεκάθαρο.
Πρώτα κούρασαν τον κόσμο και τώρα έκαναν την αριστερά να ντρέπεται.
καταισχύνη ολιγαρχών
Διαβάστε επίσης
Χρήστος Σπίρτζης: Δεν μπορεί να είναι υποψήφιος ο Στέφανος Κασσελάκης μετά τη σημερινή απόφαση
Κεντρική Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ: Πέρασε η πρόταση για αποκλεισμό της υποψηφιότητας Κασσελάκη
Οικογένεια Μπάλντοκ: Σεβαστείτε το πένθος μας και το δικαίωμα στην ιδιωτικότητα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τουρκία: Αποσύρει τις στρατιωτικές δυνάμεις της από το Ιράκ στο πλαίσιο απόφασης του ΝΑΤΟ
- Παύλος Ντε Γκρες: Ευτυχής που παρακολούθησε την παρέλαση στο Σύνταγμα για πρώτη φορά (video)
- ΗΠΑ: Σε χαμηλό 2ετίας οι συνεχιζόμενες αιτήσεις για επίδομα ανεργίας
- Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Επιβατηγού Ναυτιλίας: «Να διατηρηθούν τα διαθέσιμα του ΝΑΤ στις τράπεζες»
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.