ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σε δηλώσεις προχώρησε ο Χρήστος Σπίρτζης, λίγο μετά το τέλος της συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ και της απόφασης για αποκλεισμό της υποψηφιότητας του Στέφανου Κασσελάκης από την κούρσα για την νέα ηγεσία του κόμματος.
Ερωτηθείς για το αν χρειαζόταν η απόλυτη πλειοψηφία του οργάνου για να έχει ισχύ η απόφαση, ο Χρήστος Σπίρτζης απάντησε «όχι, γιατί το πώς γίνεται η ψηφοφορία περιγράφεται στο καταστατικό του κόμματος».
Το συνέδριο δεν μπορεί να ακυρώσει την απόφαση γιατί η προθεσμία ανακοίνωσης των υποψηφιοτήτων είναι η 24η Οκτωβρίου και μετά την απόφαση που ελήφθη σήμερα δεν μπορεί να είναι υποψήφιος, ανέφερε ο Χρήστος Σπίρτζης.
«Η απόφαση είναι δικαίωση όσων δεν ανέχθηκαν συμπεριφορές θέσεις και αξίες που είναι έξω από τον κόσμο της Αριστεράς», ανέφερε.
Διαβάστε επίσης
Κεντρική Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ: Πέρασε η πρόταση για αποκλεισμό της υποψηφιότητας Κασσελάκη
Σωκράτης Φάμελλος: «Αντικομματική η στάση αποχής των μελών της ΚΕ»
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Βολοντίμιρ Ζελένσκι: Συνάντηση με τον Τραμπ την Παρασκευή – Στο επίκεντρο της συζήτησης όπλα και ενέργεια
- Εκδήλωση τιμής στον Αρχιστράτηγο Γεώργιο Καραϊσκάκη στο Νέο Φάληρο υπό την αιγίδα του Δήμου Πειραιά
- Τραμπ: «Χρειάστηκαν 3.000 χρόνια για αυτή την στιγμή – Μια απίστευτη μέρα για τον κόσμο»
- Κρατούμενος παραμένει ο Αιγύπτιος που κατηγορείται ότι κάπνιζε ναρκωτικές ουσίες κοντά στο 1 έτους κοριτσάκι του
