ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού Κύμης: 880.000 ευρώ από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας για τον εκσυγχρονισμό της σχολής
Πέντε άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από τις πλημμύρες στην Εύβοια, ενώ άλλοι δύο αγνοούνται, ανακοίνωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσης Νίκος Χαρδαλιάς, μετά τη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε υπό την προεδρία του στο δημαρχείο Βασιλικού. Μεταξύ των θυμάτων είναι ένα 8 μηνών βρέφος και δύο ηλικιωμένοι από τα Πολιτικά, ενώ όπως είπε ο υφυπουργός οι άλλοι δύο έχασαν τη ζωή τους στην προσπάθεια να διαφύγουν.
Ο κ. Χαρδαλιάς τόνισε ότι «είναι μια δύσκολη μέρα μετά από μια δύσκολη νύχτα» και αναφέρθηκε στη μεγάλη μάχη που έδωσαν οι άνθρωποι του κρατικού μηχανισμού κάτω από δύσκολες συνθήκες.
Όπως δε επισήμανε βρισκόμαστε μπροστά σε φαινόμενα για τα οποία χρειάζεται να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να φτιάξουμε δομές που να μπορούν να τα αντιμετωπίσουν.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τραμπ: Άδικο το πρόστιμο της ΕΕ στην Google – Απειλεί ξανά με δασμούς
- Giorgio Armani: η πορεία του θρύλου που εκτοξεύθηκε από το μηδέν στα 2,4 δισεκατομμύρια
- Γουόρεν Μπάφετ: Τα μαθήματα ζωής και επενδύσεων του «γκουρού» των αγορών
- Πώς θα γίνεται η εκπαίδευση και πιστοποίηση των τεχνικών επαγγελμάτων – Μιλούν στο mononews Χορμόβα, Δαμίγος
