ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μητσοτάκης στην τηλεδιάσκεψη για Ουκρανία: Τα σύνορα δεν αλλάζουν δια της βίας – Προτεραιότητα η κατάπαυση πυρός
Τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη είχε ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης.
Ο κ. Αναστασιάδης ευχαρίστησε τον Έλληνα πρωθυπουργό για την προβολή του Κυπριακού προβλήματος ενώπιον του προέδρου, Τζο Μπάιντεν και του Αμερικανικού Κογκρέσου.
«Σε επικοινωνία με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, εξέφρασα τις ευχαριστίες μου για την προβολή του Κυπριακού προβλήματος ενώπιον του Προέδρου Τζο Μπάιντεν και του Αμερικανικού Κογκρέσου.
Συμφωνήσαμε τη συνέχιση της από κοινού ανάληψης δράσεων στις προσπάθειες επίλυσης του Κυπριακού», ανέφερε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του στο Twitter ο κ. Αναστασιάδης.
Σε επικοινωνία με τον @PrimeministerGR εξέφρασα τις ευχαριστίες μου για την προβολή του Κυπριακού προβλήματος ενώπιον του Προέδρου @JoeBiden και του Αμερικανικού Κογκρέσου. Συμφωνήσαμε τη συνέχιση της από κοινού ανάληψης δράσεων στις προσπάθειες επίλυσης του Κυπριακού.
— Nicos Anastasiades (@AnastasiadesCY) May 19, 2022
Διαβάστε επίσης:
Μητσοτάκης: Οι επιχειρήσεις έχουν υποχρέωση να επιστρέφουν κοινωνικό μέρισμα στην κοινωνία
Ο Πέτρος Ευθυμίου πρόεδρος του 3ου Συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Euroholdings (Αρ. Πίττας και Μ. Λάτση): Κέρδη 1,7 εκατ. δολάρια στο εξάμηνο και στροφή στα δεξαμενόπλοια – mononewsTV
- Μελάνια Τραμπ: Απειλεί με αγωγή 1 δισ. δολαρίων τον γιο του Τζο Μπάιντεν, Χάντερ, για «δυσφημιστικούς ισχυρισμούς»
- Ζελένσκι: Θα συναντηθεί σήμερα με Στάρμερ στην Ντάουνινγκ Στριτ
- Δεκαπενταύγουστος: Συνεχίζεται η έξοδος των αδειούχων – Γεμάτο το λιμάνι του Πειραιά, ασφυκτικά τα πλοία
