• Πολιτική

    Νικήτας Κακλαμάνης: Να επανεκλέξουμε τον Προκόπη Παυλόπουλο

    • NewsRoom

    Ο Νικήτας Κακλαμάνης


    Υπέρ της επανεκλογής του Προκόπη Παυλόπουλου στο αξίωμα του Προέδρου της Δημοκρατίας τάχθηκε ο αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής της ΝΔ, Νικήτας Κακλαμάνης.

    Ο κ. Κακλαμάνης τόνισε χαρακτηριστικά ότι «όταν έχεις έναν άνθρωπο, που ιδεολογικά προέρχεται από την παράταξή σου και μπορείς να τον εκλέξεις με 240 ψήφους, δεν χρειάζεται να ψάχνεις γι’ άλλον».

    Χαρακτήρισε δε «απολύτως επιτυχημένη τη θητεία» του κ. Παυλόπουλου. Υπογράμμισε, μιλώντας στο Θέμα 104,6, ότι δεν ξέρει πού θα βρισκόταν η Ελλάδα εάν το καλοκαίρι του 2015 δεν ήταν στην Προεδρία της Δημοκρατίας ο κ. Παυλόπουλος.

    «Από τα ονόματα που κυκλοφορούν για τη θέση του Προέδρου κανένα δεν υπερτερεί σε οτιδήποτε του κ. Παυλόπουλου» τόνισε επίσης ο κ. Κακλαμάνης, διευκρινίζοντας ότι δεν τον ενοχλεί που έχει προταθεί από τον ΣΥΡΙΖΑ.

    Μάλιστα, αναφέρθηκε εμμέσως, χωρίς να πει ονόματα, σε δύο γυναικείες υποψηφιότητες, που ακούγονται για την Προεδρία: της κυρίας Δαμανάκη, λέγοντας ότι προέρχεται από την κεντροαριστερά και της Αικατερίνης Σακελλαροπούλου, για την οποία είπε ότι ως πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας ήταν υπέρ της υπογραφής του διατάγματος με το οποίο η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ επιχείρησε τις αλλαγές στην ηγεσία της Δικαιοσύνης τον περασμένο Ιούνιο.

    Ο κ. Κακλαμάνης εξέφρασε την άποψη ότι στην Προεδρία της Δημοκρατίας πρέπει να είναι ένα πολιτικό πρόσωπο. «Πρέπει να μπορεί να βάζει τα θέματα, όπως η επιστροφή των Μαρμάρων» σημείωσε.



    ΣΧΟΛΙΑ